Värikästä huomenta!

pirtti.jpg

13454026_782492918519895_103127248_n.jpg

emalimuki.jpg

 

pioni.jpg

Vapaapäivä 2/7. Heräsin jo kukonlaulun aikaan (voi olisipa meillä kukko!) Chop Sueyn soidessa täydellä volyymilla päänsisäisessä jukeboksissani. Yllättävä biisivalinta sinänsä, kun ei ole ihan toviin tullut System Of A Downia kuunneltua. Kenties kappale ennakoi juhannusta! SOAD oli kova juttu eräänä juhannuksena ystävän mökillä saaressa. Ja sen jälkeisinä juhannuksina Yyterissä. Hiukan oltiin koviksia. Ja kajaalia oli varmasti paljon. Kaljat piilotettuna jonnekin lähimetsän kivenkoloon lähtöä odottamaan.. Oi nuoruus.

Meillä ei ole siivottu ihan oikeasti kuukauteen, koska eimitäänhyvääsyytä, joten olen koittanut tässä nyt hieman siistiä paikkoja saaden aikaan lähinnä lisää kaaosta. Ylimmässä kuvassa näkyy meidän lopullisesti viikonloppuasentoon jäänyt sohva. Mitäpä sitä suotta joka välissä kasaamaan pienemmäksi, tuolla lailla siinä on mukavasti tilaa koko lauman köllöttää! Eikä tarvi sitten yövieraitakaan varten aina levitellä (miten hämmentävä lause?) erikseen. Yllään soffalla on Mummun minulle rippilahjaksi virkkaama päiväpeite, yksi rakkaimmista aarteistani. 

Kitaroita tönöstä löytyy useampikin kappale, mutta edellisten bileiden jäljiltä jokaisesta taitaa olla ainakin yksi kieli poikki.. Alimmassa kuvassa näkyy uusimpia kirppislöytöjä, sekä pihan nurkassa, villiintyneen heinikon keskellä kauhuissaan kurkistellut pioni! Hassu pieni palleronuppu paljastui noin kauniiksi kukkijaksi. En sitten tiedä, oliko pionin kannalta yhtään parempi ratkaisu tulla tänne koirankarvojen ja romukasojen keskelle, mutta pionitpa ne eivät valitettavasti saa päättää omasta elämästään.

Sellaista. Keli näyttää siltä että tulee kaunis päivä, joten ehkä pakenen tavararöykkiöitä puistoon ystävien ja viinin kera. Heihei!

koti sisustus sisustus
Kommentit (2)
  1. Oi toi emalinen (?) ruusupurkki ja kirppiksen kippoläydöt! Mä muistan myös sen kesän kun S.O.A.D soi, meillä se raikasi Provinssin telttaleirissä.

    1. Joo se on emalia, sain joskus serkulta synttärilahjaksi ^_^ Onneks oon suht laiska käymään kirppiksillä, muuten noita kippoja ja kuppeja olisi ihan holtiton määrä..

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *