Voimamusiikkia maanantaihin: Sia (Live from the village)

15592204_912241322211720_912308154_n.jpg

Eräässä keskustelussa kysyttiin parhaita voimaantumisbiisejä ja Sian upea Spotify Sessions-setti välähti mieleeni välittömästi. Kun kaipaa energiaa, voimaa, girl-poweria ja rohkaisua, mutta I will survive tai Spaissarit ei ihan iske, niin tämä on täydellinen vaihtoehto. Pelkistetyt, livenä nauhoitetut piano + laulusovitukset eivät ole mitään pimputteluhempeilyä, vaan tuovat Sian voimakkaan ja tunteikkaan äänen sekä lauluun eläytymisen ihan täydellisesti esiin. Volaa piisaa! Voisin kuvitella levyn sopivan erityisen hyvin sydänsuruista toipumiseen (toivottavasti en ikinä joudu asiaa testaamaan), mutta toimii erittäin hyvin myös väsyneenä töistä kotiin raahustaessa tai sohvalla punkkulasi kädessä fiilistellen. Kuuden biisin setistä löytyvät esimerkiksi naisen viime aikaiset suurimmat hitit Alive ja Chandelier.

Parasta kuunnella jossain, missä saa hoilottaa täysin palkein mukana.

 

I´m not gon´ care if I sing off key

I find myself in my melodies

I sing for love, I sing for me

I shout it out like a bird set free

Sia – Bird set free

Kommentit (3)
 1. Paha Täti kuuntelee girlpoweria kaivatessaan Melissa Etheridgeä, esim. tämän bassosaundi poistaa kaiken pahan maailmasta, vaikka biisi sinänsä onkin onneksi itse kokematonta ”toisen naisen tilitystä” ja Mirelle Wagneria , joka repii mustat ja harmaat seitit sielusta ja sydämestä, mutta tää siun valintasikin pelittää.

  1. Paha täti 😀 <3 Täytyy tsekata noi sinunkin valinnat läpi, outoja nimiä mulle!

   Mä fiilistelen tosi usein kaikkia onnettomia erobiisejä ja sit Toni kattelee ihmeissään et mikähän tolla nyt viiraa päässä 😀 ME EI OLLA ENÄÄ ME, OSTETAAN JOULULAHJAT JOLLEKIN TOISELLE jne 😀 Mut ei niihin sanoihin oo aina pakko samaistua omien kokemusten kautta, silti voi tuntee sen laulun fiiliksen!

   1. Mie olen PahaTäti.

    Nimi jäi käyttöön 2014-15 datanomiopintojen aikana kun taisin olla luokan vanhin mut pahasuisin.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *