Yläkerran taulut & tapetit

 

13487429_785955231506997_115236948_n.jpg

Siskon maalaama taikapuu makuukamarissa, tapettina punainen Kiurujen yö. Vaadin tämän maalauksen ihan ehdottomasti seinälleni heti sen nähtyäni, neuvotteluvaraa ei löytynyt! Minä pidän puista, tuitui.

janis joplin.jpg

Vieraskamarissa Janis Joplin-juliste (Ebaysta) & Herra Kettu-tapetti. Maailmassa ei luultavasti tule ikinä olemaan tätä naista sielukkaampaa laulajaa, ja tiedän todella mitä tekisin jos saisin aikakoneen, viuhhh sitä oltaisiin Woodstockissa. Upea, kaunis nainen, ja tykkään että tissit vievät kivan kettutapettimme lastenhuonemaisuutta hieman pois, sillä sellainen huonehan tuo ei ole. (Netflixistä muuten löytyy Janisista kertova loistava Little Girl Blue-dokkari, kannattaa katsoa!)

ketunpäivät.jpg

Olen ihastellut Ketunpäivät-blogin taianomaisia taideteoksia jo useamman vuoden, ja viime jouluksi pyysin ja sain taiteilijalta tällaisen tilaustyön, pikoos of yksi rakkaimmista muistoistani on ensimmäinen darlingini kanssa yhdessä viettämämme Puntala-rock, joka saattoi sisältää jotakin metsän keskellä ällösöpöilyä punkin raikuessa ja muiden riehuessa festarilavan luona. Tämä taulu löytyy portaikon yläpäästä Pip Studion Shabby chic-tapetin yltä.

 (Olen valitettavasti kykenemätön ottamaan kunnollisia kuvia, joten kaikissa näissä näkyy myös oma heijastukseni ja ikkunoista kajastava aurinko. Taiteilijoille pahoittelut tästä! <3 )

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *