Ylistys valmiiksi pilpotuille asioille

Poikkesimme keskiviikkona terassilla. Viinilasillisen jälkeen suustani pääsivät seuraavat harvinaiset sanat: Kulta, huomenna mää teen ruuan valmiiks siihen mennessä ku tuut töistä.

11749621_640902762678912_850667664_n.jpg

Inhoan pilppomista! Ja kuorimista! Lupaukseni lunastaminen vaatikin ei-niin-kätevän-emännän apureita:

perunasipulisekoitusta 1kg (pakaste)

kaksi tölkillistä säilykepapuja (valuta liemi pois & huuhtele)

valmiiksi maustettua ruokakermaa 2 prk

oliviiviipaleita (näitäkin saa valmiina, hohohoo)

aurajuustoa

edelliskesänä ahkeruuspäissään kerättyjä & kuivattuja nokkosia

Uuniruoat ovat niin mukavan helppoja. Sekoita vuoassa (tai kahdessa) yllä olevat aineet (tai kaikkea mitä kaapista löytyy) ja paista uunissa 225 asteessa kunnes on kypsää. Jos pinta alkaa tummua liikaa, mutta perunat ovat vielä raakoja, säädä lämpö 175een loppuajaksi.

11748629_640951416007380_2087913420_n.jpg

11733321_640951299340725_1486320949_n.jpg

Chilit on kuvausrekvisiittaa.

Side saladin korvasin sievillä vihreillä serveteillä.

11737016_641073969328458_1042518753_n.jpg

11741853_641073355995186_1955251570_n.jpg

Laiskurin papukiusaus. Nam.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *