ASIAA VALOKUVAUKSESTA

Kulunut taas taukoa kirjoittamisesta. Arki on nyt ollut aika hektistä, kun pitäisi löytää aikaa vuorotöille, perheelle, parisuhteelle ja ystäville. Lisääntynyt pimeyskin vie veronsa, jotenki ollut tavallista väsyneempi, ei tahdo saada mitään aikaiseksi. 

Mennään nyt kuitenkin asiaan, eli valokuvauksesta uutta tilannepäivitystä. Videokuvaus haaveet on nyt ainakin toistaiseksi haudattu, kun miehen kanssa ei sitten lopulta oltukaan täysin tyytyväisiä niihin kahteen tarjoukseen. En tiedä oonko sitten jotenkin nirso, kun tunnun löytävän aina jotain huonoa laadusta asiakaspalveluun. 😀 Mutta asiat on myös edistyneet, varattiin nimittäin se valokuvaus ja varausmaksun maksan tällä viikolla. Kokonaishinta tälle koko päivän kestävälle dokumentaariselle valokuvaukselle tulee olemaan 1500e ja tähän hintaan sisältyy vielä Save the Date kuvaus jonka kuvauksiin menemme tulevana kesänä! Jännää, aika menee nyt ihan super nopeasti. Save the Date kortit lähettelemme eteenpäin sitten alkusyksystä eli vähän vajaa vuotta aiemmin vieraat tulevat ne saamaan. Ollaan kyllä valokuvaajastamme todella innoissamme. Asiakaspalvelu on ollut loistavaa, tykätään hänen ottamista kuvista ja kirsikkana kakun päällä vielä ollaan todella tyytyväisiä siihen mitä tuohon summaan sisältyy! 

IMG_20181027_150933__01.jpg

Tänään olenkin kolunnut pinterestiä läpi ideoiden tulevaa STD-korttia. Haluaisin kuvat kesän ilta-auringossa jossakin heinäpellolla. Kortin takana voisi lukea säästettävä päivämäärä sekä nimemme jollain valkoisella fontilla. En kestä, niin ne häät vaan lähenee nopeaa vauhtia. Vastahan oli 3vuotta vielä itse päivään ja nyt siihen on ENÄÄ 1vuosi ja 8kuukautta. Jollekin toki toikin voi olla vielä pitkä aika, mutta ainakin näin vuorotyöläisenä ja kahden pienen lapsen vanhempana aika kuluu kuin siivillä.  STD-kortista puheenollen tulikin mieleen, että pitäisi se alustava vieraslistakin ennen sitä katsoa aikalailla valmiiksi. Listaan on tullut muutoksia aika reippaallakin kädellä. Mieheni haluaa jättää muutamia pois ja mun elämään taas on tullut uusia ihmissuhteita. 

Seuraavaksi ajattelin kirjoittaa taas uudestaan koostetta siitä missä tilanteessa meidän häidensuunnittelu nyt kokonaisuudessaan pyörii. 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *