AVIOLIITTO KYSYMYKSIÄ

Screenshot_20180130-213933__01__01.jpg

…. ja nämä kaikki siis mieheni vastauksia. 

Mitä avioliitto merkitsee sinulle? 

Avioliitto merkitsee lopullista loppuelämän kestävää sitoutumista puolisoon. Avioliitto myös merkitsee toisen ihmisen kunnioitusta, toiseen ihmiseen luottamista ja sitä, että olis valmis vaikka kuoleen toisen puolesta. Ennenkaikkea se merkitsee suurta rakkautta kahden ihmisen välillä.

Miksi haluat muuttaa parisuhteen avioliitoksi?

Haluan muuttaa parisuhteen avioliitoksi, koska miksi olla yhdessä, jossei siitä voi tehdä virallista ja avioliiton myötä myös muut näkevät että me rakastetaan tosissaan toisiamme. 

Minkä luulet olevan pitkien avioliittojen salaisuus? 

Luulen pitkien liittojen salaisuuden olevan kiinni tasan siitä kuinka samalla aaltopituudella ihmiset on keskenään. Paskapuhetta, että täysin erilaiset ihmiset täydentävät toisiaan, kyllä suhteessa pitää tykätä paljon samoista asioista jotta se toimii. Myös huumorintaju ja luottamus on tärkeitä asioita.

Minkä voisit kuvitella olevan tulevaisuudessa teidän pitkän avioliiton salaisuus? 

Meidän salaisuus olisi se, että ollaan erikseen hölmöjä, hulluja ja välillä tyhmiä ja yhdessä ollaan lähes katastrofi (hyvällä tavalla), meillä on niin kieroutunu huumorintaju jota moni ei tajua ja tykätään kokeilla kaikkee uutta ja tehdä uusia juttuja yhdessä. 

Mitä olet tähän mennessä oppinut puolisoltasi? 

Olen oppinut puolisoltani tähän mennessä paljon lapsiin liittyviä asioita, täytyy myöntää ettei ollut pienintäkään hajua esim. vaipan vaihdosta ennenkuin ensimmäinen lapsi syntyi. Olen myös oppinut häneltä puolustamaan muille omaa kantaani erilaisissa asioissa ja oppinut sanomaan muille tiettyihin asioihin ei.

Mielestäni toisesta oppii paljon kysymysten kautta ja saa paremmin selville mitä sielä toisen päässä liikkuukaan. Hieman huvitti katastrofi vastaus 😀 

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *