CATERING

Yksi homma to do listalta saatu taas hoidettua häihin liittyen. Oon varmaan aiemmin kirjoitellutkin, että pitopalvelun maksavat vanhempani. Tämän vuoden alussa äitini alkoi etsimään sopivia vaihtoehtoja, joista otimme kolmeen paikkaan yhteyttä ja laitoimme heille tarjouspyyntöjä. Yllättävän hankalaa oli parin pitopalvelun kanssa yhteyksien pitäminen. Ensimmäisellä kestää ikuisuus vastata yhteydenottopyyntöihin ja viestejä saikin muutaman laittaa, kunnes tuli vähän tylyhkö vastaus etteivät aio sopia mitään vuodelle 2020 ennekuin 2019 vuoden keikat on tehty. Eihän me heitä sitten voitu enää tietenkään jäädä odottelemaan, kun muut paikat ottavat jo varauksia, joten olisi ollut aika riskiä koko pitopalvelun saaminen enää loppuvuodesta. Toinen paikka sitten taas ilmoittikin myyvänsä pitopalvelunsa toiselle, joten he eivät voi sen takia sopia mitään. Ei siinä kolmas kerta toden sanoo, eikö? Viiminen, eli kolmas kerta sujuikin hyvin ja saimme tämän pitopalvelun varattua ja asiakaspalvelu on ollut käsittääkseni onnistunutta.

MEIDÄN MENU

Alkupala: poro-rieskarulla 

Alkusalaatit: hedelmäinen leipäjuustosalaatti, kana-pastasalaatti, tomaatti-mozzarella salaatti.

Alkuruoka: lämminsavulohi, lihapullat, paahtopaisti.

Pääruoka: häränrinta & punaviinikastike.

Lisuke: keitetyt perunat, uunijuurekset.

Sellaiseksi koostui meidän menumme! Tietenkin tulee vielä leipiä, kahvia ja mustaa haudutettua teetä yms tarjoiltavaksi.

Millaisia menuja muilla? 🙂

Kommentit (1)
  1. Meilläkin on häät suunnitteilla ja tulin tänne etsimään catering-vinkkejä.
    Enpä tiennytkään että varauksia ei voi tehdä ennen kuin tämän vuoden juhlat on hoidettu. Hyvältä näyttää tuo teidän menu!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *