DATENIGHT

Eilen meillä oli mieheni kanssa treffi-ilta. Alunperin piti lähteä juhlistamaan ystävien kanssa joulukuussa olleita synttäreitäni, mutta peruin sen ja vietimme aikaa ihan kahdestaan mieheni kanssa. Äitini ja siskoni tuli meille hoitamaan lapsia puoli seitsemältä ja me suuntasimme sitten keskustaan. Ei oltu päätetty muutakuin, että mennään ainakin jonnekin syömään. Aluksi ajateltiin otollisena paikkana manhattania, mutta ei sitten mentykään sillä se olisi mennyt jo klo 20 kiinni. Käveltiin sitten Hookiin, mutta siellä oli aivan kamalat jonot, joten päätettiin sitten mennä syömään siipiä speakeasyyn. Ei siinä, etteikö sielläkin olisi ollut lauantai-iltana ruuhkaa.. 

Screenshot_20180128-092139__01-01.jpeg

Syötyämme meidän piti mennä minigolffaan, mutta päätettiin sittenkin mennä kokeilemaan curlingia, kun emme sitä aiemmin ole kokeilleet.

Screenshot_20180128-092145__01-01.jpeg

Oli kyllä hauskaa! Miehelläni alkoi hieman kehnosti, sillä johdin heti alkuun 5-0! Taistelusta tuli kuitenkin tiukka, kun hän hiffasi oikean työntövoiman. Lopulta peli päättyikin mun voittoon tuloksella… 

Screenshot_20180128-092204__01-01.jpeg

Kotiin tultiin kello 23 ja päästettiin mummu ja täti omaan kotiin nukkumaan. Vähän jännitti miten heillä täälä sujuu, tai siis miten kuopuksen kanssa sujuu, mutta hyvin oli mennyt. Esikoinen oli leikkinyt tädin kanssa autoilla ja mennyt tädin kanssa yhdessä mummua piiloon. Kuopuksen kanssa tuli haastetta vasta nukkumaan menon kanssa ja tunnin nukuttamisen jälkeen mammanpoikakin oli rauhallisesti unilla. 

Nyt jaksaa taas arkea hyvin! 

Kommentit (1)
  1. Aloin selaamaan sun blogia, kun itsellä häät ajankohtaiset vuoden päästä syksyllä. Vaikka tää on jo vanhempi kirjoitus, niin pakko on kommentoida miten hauska sattuma. Me miehen kanssa vietettiin myös treffi-iltaa tällä viikolla, kävimme pelaamassa minigolfia, mietittiin myös miten hauska olisi käydä pelaamassa sitä curlingia sekä käytiin syömässä Speakeasyssä. 😀

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *