HÄIDEN BUDJETTI

Plikasta Vaimoksi

Häiden budjetin päättäminen ei ollut kovin vaikeaa, mietittiin 10 000€ ja 15 000€ välillä ja päädyttiin lopulta tuohon jälkimmäiseen. Plussaahan se tietenkin vain on jos sen ali kuitenkin päästään, mutta tuo luku on jämpti sen suhteen, että sen yli ei mennä. 15 000€ on kyllä paljon rahaa pelkästä yhdestä päivästä, mutta koitan ajatella niin, että häät ovat vain kerran elämässä. Tai no voihan omia häitä useamminkin juhlia, jos vaikka tulisi avioero, mutta mulle avioliitto merkitsee kyllä koko lopunelämää kestävää sitoutumista eli "kunnes kuolema meidät erottaa". 

Ollaan listattu tähänasti kaikki pienetkin asiat, jotka ollaan häitä varten ostettu ja pidetään niistä tarkkaa kirjaa. Aiemmin pidettiin kirjaa ihan käsin kirjoitettuna vihossa, mutta sitten törmäsin nettisivuun nimeltä tahtoo. Sainkin pian kutsun liittyä sinne ja sivu on vaikuttanut niin hyvältä, että vihkoon käsin kirjoittaminen saa jäädä pois ja siirsin kaiken informaation tahtooseen. 

Kukkaron kautta on todella helppo seurata budjettia eikä tarvitse puhelimen laskimella laskea aina paljonko rahaa vielä on käytettävissä. Kukkaro laskee sen automaattisesti, kun sinne lisää uuden ostoksen. 

Kuten kuvasta näkyy, on todella helppo seurata mihin rahaa on mennyt ja minkäkin verran. Summia saa vielä muokattuakin, esimerkiksi vieraslahjoihin on menossa vielä enemmän rahaa, kuin tuo 26€. 

Tahtoossa on myös ylhäällä kaikkia muita tietoja, kuten vieraat ja sielä pystyy myös helposti suunnittelemaan pöytäjärjestykset. Näistä kuitenkin lisää joskus myöhemmin. 

Budjetista vielä kuitenkin sen verran, että emme ole vielä ennakkoon miettineet tarkemmin mitä mikäkin voisi tulla maksamaan jotta budjetissa pysytään. Ainoastaan juhlapaikkaan ollaan ajateltu menevän 500-800€ ja pitopalveluun 0€ (sen maksaa äiti). Onneksi sentään itse vihkiminen ja kirkkoseremonia ovat ilmaisia, itse naimisiin pääsyä ei siis tarvitse rahallisesti miettiä :D 

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Mihin ihmeeseen kuuluu sitten 15K e jos ei tarvi ruokia maksaa ja paikla on noin edullinen? Olen kiinnostunut!

Vierailija (Ei varmistettu)

Sormuksiin, pukuihin? Hurjalta kyllä kuullostaa!

Plikasta Vaimoksi

Se on maximi, jota ei ylitetä ja jota ei kokonaisuudessaan ole pakko käyttää, niinkuin kirjoitin jos ali päästään niin se on ainoastaan hyvä. Maksamaan tulee tietenkin minun ja mieheni puvut, lasten puvut, kukat, bändi, hääkakku, valokuvaaja, save The date kortit sekä viralliset kutsut. Nämä tuli nyt ensimmäisenä mieleeni, kun lähdin miettimään mihin sitä rahaa enempi menee :) 

Sbbura
Beautiful Things

Ooh aivan oon hurmioissani sun teksteistä! Oon ihan hää hullu jostain syystä. Voi olla, kun on pienestä asti halunnut unelma häät, niin nyt vanhempana fiilistelee sitä. Toki mulla ei ole todellakaan ajankohtaista tuo naimisiin meno tai saatika kihlatkaan (vielä). Rakastan selata pinterestissä hää aineisia kuvia ja ottaa nyt jo ideoita ylös.. ihana seurata siis täällä sun hää puuhasteluja!

Plikasta Vaimoksi

Voi ihana kuulla, kiitos! <3 Vastahan tää kirjoittelu tänne on alussa kyllä, mutta tästä on tullut todella mieleistä mulle. Jotenkin tuntuu pysyvän kaikki ideat paremmin kasassa täällä kuin käsin kirjoitettuna jossain vihossa! Häissä on kyllä jotain taikaa, sitten, kun ovat sunkin elämässä ajankohtaiset niin ainakin tiedät jo ideoita, ikinä ei kai ole liian aikaista aloittaa edes pientä suunnittelua! :) 

Sbbura
Beautiful Things

Mä ainakin seuraan sun kirjotuksia mielelläni :) Toimii varmasti hyvin, omana päiväkirjana ja sit muille vähän kans jotai ideaa ym. Ei kai ikinä oo liian aikasta miettiä jo suunnitelmia häihin, mut mun miehen mielestä voi olla liian aikasta :D 

Plikasta Vaimoksi

Joo miehet ei ihan aina ymmärrä :D munkin miehen mielestä voisin odottaa tätä suunnittelua vielä puoli vuotta :D 

Sbbura
Beautiful Things

Ai kauhee, eikä! :D Teillä ne on jo ajankohtaset, että parempikin vaan alottaa ajoissa suunnittelu :D Ja me naiset tykätään siitä! (toki ei kaikki.)

Anna M (Ei varmistettu) https://www.haalaina.com/

Kyllä sitä rahaa vaan häihin menee, mutta kerranhan sitä vain naimisiin mennään :)
Meillä on häät myös ensi kesänä ja budjetti on sama 15 000€. Jouduttiin kyllä ottamaan lainaa kun ei omat raha täysin häiden järjestämiseen riitä...

Plikasta Vaimoksi

Joo niin kyllä menee! Saa nähdä sitten, saadaanko itsekään koko summaa kasaan vai otetaanko pankista sitten laina. 

markku (Ei varmistettu) https://www.lehtitarjouksia.com

Minä otin lainan omasta kivijalkapankista.

Erkki K (Ei varmistettu) https://www.xn--puhelinliittym-jib.com/

Kannattaako tosiaan ottaa luottoa tuota varten?

Timo (Ei varmistettu) https://www.xn--liittymtarjoukset-wqb.fi/

Kukin tyylillään.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.