KAASOJEN HIUKSET

Selailin taas pinterestiä ja otin ideoita talteen hääkansiooni, tällä kertaa hiusten osalta. Molemmilla kaasoistani on pitkät paksut hiukset, joka on vain hyvä asia niin on helppo saada molemmille samanlaiset kampaukset. Ensin olin miettinyt mielessäni heille rentoa nutturaa jossa olisi harsokukkaa nutturaan kiinnitettynä. Kunnes tuli vastaan nämä kaksi aivan ihanaa hiukset auki olevaa rentoa kampausta! 

IMG_20180118_122109_588000.png

(Kuvat: Pinterest) 

Muutin myös mieltäni, että heidän hiuksissaan tulisi olemaan vain tuota harsokukkaa. Mielestäni tuo vaaleanpunainen voisi näyttää kivalta heidän hiuksissaan yhdessä harsokukan kanssa. Vai? Toisella on rusehtavat hiukset ja toisella sitten taas mustat, toki en ala heitä kieltämään värjäyttämästä hiuksiaan mikäli he hiusväriään haluavat vaihtaa. Mietin myös yhtenä vaihtoehtona kukkaseppelettä heidän päähänsä, mutta aloin miettimään kuinka käytännöllinen se sitten olisi? Pysyykö se hyvin päässä heidän häärätessä? Alkaako se kutittamaan tai muuten vaan mahdollisesti ahdistamaan? 

Screenshot_20180118-124906__01.jpg

(Kuva: Pinterest) 

Tässä tulikin vielä mieleeni, että kaasojen  kampaukset tosiaan kuuluvat myös budjettiimme, eli ne me tottakai aiotaan heille maksaa. 

Ihana unelmointi päivä ollut tänään, toivottavasti muillakin on ihana päivä! <3 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *