KIRPPISLÖYTÖJÄ

Edellisessä kirjoituksessani manitsinkin ettei häiden suhteen ole pariin kuukauteen tapahtunut mitään erikoista, mitä nyt pieniä kirppisostoksia. Niinpä ajattelin esitellä nyt meidän viimeisimmät kirppis-hankinnat. 

Aloitetaan nyt vaikka löydöistä liittyen pöytiin. Nettikirpparilta löytyi koivukiekkoja sekä jo valmiiksi koristeltuja pöytänumeroita, jotka olivat juuri meidän näköiset! Hieman helpotusta ainakin, kun ei tarvitse itse lähteä kiekkoja sahaamaan tai pöytänumeroita koristelemaan. Haha. 

Screenshot_20180824-204306-01.jpeg

 

Screenshot_20180824-204452-01.jpeg

Noiden pelkkien koivukiekkojen päälle olisi siis tarkoitus tulla askartelemani tuikkukipot sekä pullot joita olen juuttinarulla koristellut. Led-tuikkuvalojakin on jo hankittuna, olisiko noin 20kpl? Nekin löytyi kirpparilta. Ollaan suunniteltu, että juhlasalissa olisi pitkiä pöytiä, jolloin yhteen pöytään menee vähintäänkin se 4 koivukiekkoa, voi olla siis että joudumme hankkimaan kiekkoja vielä lisää mutta niitä onneksi aika hyvin pyörii tuolla kirppiksillä myynnissä. Pöytänumeroita tulee yksi kutakin pöytää kohden ja ne sijoitetaan pöytien päähän. Viimeisimpänä hankintana koskien pöytien koristelua on ylisöpöt minimaaliset maljakot (jos niitä nyt maljakoiksi voi sanoa..).  Nämä on korkeudeltaan n. 5.5cm eli oikeasti todella pienet mutta ajattelin noihin saavan söpösti harsokukkaa! 

IMG_20180825_093606-01.jpeg

Sitten on hankittuna kultaiset kehykset joihin olen suunnitellut rakentavani istumajärjestyksen vieraiden nähtäväksi (tai sitten kehykset päätyvät mieheni viskikorneriin niinkuin alunperin kuuluikin..) Kehyksiä luultavasti tulen koristelemaan vielä kukillakin. Niistä ei nyt ole kuvaa, sillä olen joutunut luovuttamaan isoimpia hankintoja vanhempieni luokse talteen kun meille ne ei mahdu 😀 Tekokukkaköynnöstä on ostettuna myös, siitä en ole vielä varma mihinkä sitä tulen käyttämään. Koristeluun tai askarteluun kuitenkin. 

IMG_20180824_220416-01.jpeg

IMG_20180825_093349-01.jpeg

Sitten on hankittuna reilu 8l boolikanisteri mikä tuossa yllä näkyykin. Näitä tarvitaan vielä 3-4kpl jolloinka saadaan kuhunkin kanisteriin tehtyä jonkunsortin boolit ja yksi varmaan menee ihan mehukanisteriksi lapsien nesteytystä varten. Haluaisin nimenomaan, että noissa kanistereissa olisi toi teline joka onkin tuossa meidän ostamassamme. Toistaiseksi näitä ei ole tullut enempää vastaan. 

Kommentit (2)
  1. Moi! Vanha postaus, mutta pakko kysyä; mistä nuo ihanat pikkumaljakot olet hankkinut? 🙂

    1. Moi! Oon ostanut ne ihan fb kirppikseltä, en tiedä yhtään sen paremmin mistä edellinen ne on hankkinut. 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *