KOSINNASTA TAHDON-SANAAN

Mainitsin jo aiemmin voittaneeni erään kilpailun ja tänään sain palkinnon kotiini. Kilpailun järjesti Kiddex Oy ja palkintona oli Milestone, The original wedding cards:it. 

IMG_20180223_115028-01.jpeg

Nämä oli mulle siltä kannalta tutut, että näitä milestone-kortteja on myös vauvoille sekä lapsille. Somessa onkin paljon näkynyt näitä lapsen kasvuun tarkoitettuja kortteja, kuten ”tänään olen 1kk ikäinen” jne. Etappeja tässä hääkortti-osiossa on 30 ja niihin on tarkoitus laittaa päivämäärä ylös aina kun ko. asia on päätetty/hoidettu. Toimivat muistoina siis! 

IMG_20180223_114728-01.jpeg

IMG_20180223_114842-01.jpeg

Kuten kuvasta näkee, voi näiden korttien avulla pyytää myös kahta henkilö kaasoksi ja tärkeiksi kolmeksikymmeneksi etapiksi on valittu hyvin otollisia juttuja häiden suhteen, kuten esimerkiksi tuo juhlapaikan varaus, floristin tapaaminen sekä polttareiden ajankohdat. Nämä ehkä ovat enemmän tälläistä naisen ”hömppää” jos niin voi sanoa, mutta oli kiva kun myös sulhasen juttuja oli korteissa huomioitu, kuten sulhasen polttarit sekä bestmanit. 

Mun aivot ei pelaa nyt ollenkaan tän kirjoittamisen suhteen… Kuopus on nukkunut viimeisen viikon super huonosti ja toissa iltana nukahdin mieheni syliin jo klo 21.15 ja viime yönä taas valvottiin kuopuksen kanssa 23-02. Lopulta lähdin sohvalle nukkumaan ja mieheni hoiti kuopuksen nukkumaan laiton. Voin sanoa, että nyt alkaa vähän tuntumaan, kun ei ole lähes 9kuukauteen saanut nukkua heräämättä, joka yö herätty näiden kuukausien aikana 3-100 kertaa. Ei muutakun reippaana ja virekänä töihin reilun viikon päästä! :)..

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *