”NOW I NEED MY BOYS”

Viime kirjoituksesta on vierähtänyt hetki.

Aika ei tunnu riittävän kirjoittelulle enää samalla mitalla mitä ennenkuin palasin takaisin töihin. Eikä kyllä häidenkään suhteen ole tässä ajassa mitään erikoista tapahtunut. Muutamia juttuja tullut kirppiksiltä ostettua. 

Nyt ajattelin kertoa, millä tavalla mieheni kysyi bestmaninsa! Harmittaa niin paljon, että itse malttamattomana en toteuttanut kanssa jotakin tälläistä tyyliä kaasojeni suhteen. Hätähousu kun oon. 

MUTTA asiaan.. 

Tutkailin eräs ilta etsyä ja sielä tuli vastaan vaikka mitä erilaisia kivoja kortteja bestmaneille. Vastaan tuli sitten teemaan sopiva kortti, jota näytin miehelleni ja kysyin olisiko tämä hänen mieleisensä tapa kysyä bestmaninsa ja olihan se. Ei muutakuin kortit tilaukseen siis! Loppujenlopuksi korteista tuli aika hintavat, niitä tilattiin 3kpl ja maksoi reilu 15e. Toimitus oli kuitenkin yllättävän nopea, vaikka kortit tulikin Yhdysvalloista saakka, sillä ne saapuivat lähipostiimme noin viikossa. 

Kortit ei ihan standardi kokoa ollut mutta niiden mukana tuli onneksi myös niille sopivat kuoret. Kuoriin mies etsi fontin netistä ja matkien fontin tyyliä kirjoitti kuoriin sukunimet ja niistä tuli upeat!  

Screenshot_20180824-204430-01.jpeg

Korteissa siis tosiaan kannessa luki tuo ”i got my girl, now i need my boys” ja sisäpuolella juttu jatkui: ”Will you be my bestman?”

Bestmaneiksi hän kysyi kahta kaveriansa sekä veljeänsä. Toinen kavereista kuulemma vastasi heti topakasti, että tottakai. Toinen ei oikein alkuun meinannut ymmärtää, mutta ymmärrettyään oli innoissaan tulevasta roolistaan, uhosi jopa laittavansa kutsun kehyksiin 😀 miehet.. Velikin ilmeisesti suostui tai toivottavasti se oli vain hänen tapansa/huumoriansa sanoa kyllä, kun totesi jotain ” Kai tälläiseenki sitten on ryhdyttävä.” Näillä näkymin siis bestmaneja on 3kpl ja kaasoja 2kpl ja näin onkin hyvä! 🙂 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *