PHOTO BOOTH

Meidän ensimmäinen varsinainen ostos häiden suhteen oli photo booth tikut. Mieleisen näköiset tulivat vastaan kirppiksellä, joten päätin ne ostaa, kun hintakin oli vain 5€. Ajateltiin tosiaan lisäksi väsätä se valokuvaustausta, josta olenkin aiemminkin kirjoittanut ja sinänsä seinä ei mitään photo booth tikkuja lisäkseen tarvitsisi, mutta onpahan nyt tullut hankittua kuitenkin. 

IMG_20180316_164613__01.jpg

IMG_20180316_164817.jpg

Juuri tänään kävin kaupassa nimeltään Confetti ja sielä myytiin juuri näitä samaisia tikkuja mitä meilläkin on ja hinta oli muistaakseni jotakin 8-9€ luokkaa. Parin euron säästö siis 😀 Käytiin tosiaan hakemassa Confetista esikoisen syntymäpäiville koristeita, joita juhlitaan parin viikon päästä kaivinkone teemalla. 

Meillä on nyt ollut ihan hirveän kiireistä, mä oon palannut töihin, mies on edelleen sairaslomalla kotona, ollaan mietitty esikoisen synttäri juttuja ja kaiken lisänä tähän kiireiseen arkeen tuli vielä muutto johon on nyt aikaa pari viikkoa. Töiden jälkeen päivät kuluukin pakkaillessa ja lasten kanssa touhuten. Innolla odotan arjen tasaantumista. 

Tätä kirjoittaessani mieheni tuola huutelee, että aikoo papin tahdotko kysymykseen vastata: ” YEEEEEEEEEEEP” Jepjep… 😀 

IMG_20180316_164642_Bokeh-01.jpeg

 

Kommentit (2)
  1. Hienoa löytää blogi, jossa suunnitellaan häitä ajoissa :). Itse olen vielä kihlahuumassa ja hääpäivää ei ole vielä lyöty lukkoon. Olen silti jo ihan hurahtanut suunnitteluun :’D

    1. Onpa kiva kuulla! Häiden suunnittelu on kyllä ihanaa , ainakin vielä näin alkumetreillä 😀 

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *