SAATTAJA

Kenet valitsen saattamaan mut alttarille? Kamalaa joutua tälläistäkin nyt miettimään. Aiemmin se oli täysin selvää, että vaarini saattaisi mut ja tiedän kuinka kovasti hän olisi ylipäänsä halunnut osallistua tuohon tärkeään päivään. Sydäntä oikein riipaisee, kun edes mietin, ettei hän tule edes olemaan siellä. Haluan uskoa hänen kuitenkin tavallaan ”olevan” paikalla. Hänen kuolemasta on jo pian 7 vuotta ja en ole päässyt vieläkään yli, niin tärkeä hän mulle oli. Luulen, että vaarini menettäminen on tunteelta ollut sama, kuin oman todella läheisen vanhemman menetys. Vaarini kuoleman jälkeen olen oppinut, että suru ei lopu koskaan, se vain muuttaa muotoaan.

Saattajana voisi toimia myös isäpuoleni, joka on ollut elämässäni monta monta vuotta ja olemme myös todella läheisiä. Hänen kanssaan olen läheisempi kuin oman biologisen isäni kanssa. Isäpuolelleni soitan ensimmäisenä heti oman äitini jälkeen jos jokin on hätänä itselläni tai perheelläni. Hänelle soitan myös, jos tarvitsee saada hylly seinään tai vaikka jokin elektroniikka vempain menee rikki. Monitaituri, kun hän on. Biologinen isäni on kuitenkin kutsulistalla häihin ja mietinkin miten hän tämän asian ottaisi? Toisaalta luulen, ettei hän olisi mitään mieltä ja ehkä ymmärtäisi, sillä tietää kuitenkin varmasti faktan ettemme ole kovin läheisiä. Mietin myös yksin kävelyä, mutta tätä kirjoittaessa mieleni muuttui tästä alttarille yksin kävelemisestä.  

Screenshot_20180125-175156__01__01.jpg

(Kuva: Pinterest) 

PS. Nyt on ollut kauhean kiireistä ja melkoista hullunmyllyä, niin kirjoittaminen vähän jäänyt sivuun muutamaksi päiväksi. 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *