TUIKKUKIPOT

Tuikkukipoiksi koitetaan myös säästellä lasikippoja, näihin soveltuvia on esimerkiksi kaupasta ostettavat lasiset mansikka- ja puolukkahillo purkit. Näissä tuikkukipoissa en ole niin tarkka, että kaikkien pitäisi olla samanmallisia. Kriteerinä on vain, ettei purkit ole mitään järin valtavia. Ei siis mitään suuria suolakurkku purkkeja.  Huvittavaa tämä meidän keräys 😀 Kerätään pilttipurkkeja, hillopurkkeja ja viinipulloja. Mitähän sitä sitten seuraavaksi alkaisi keräämään.. Tässä täytyy nyt kunnolla ruveta syömään vauvanruokaa, hilloa ja juomana pelkästään viiniä, ei vaan. 

Tein sitten yhden testikappaleen ja onneksi teinkin, näyttää pahasti siltä, että purkki kaipaa myös vähän väriä. Valkoista tai vaaleanpunaista tai ehkä molempia? 

IMG_20180120_142002-01.jpeg

Kuumaliimapyssyllä kiinnitin kurvikkaan juuttinarun (naru tilattu wishiltä). En halua kuitenkaan, että koko purkki peittyy, joten johonkin kohtaan pitäisi sitä väriä tuohon purkkiin keksiä. Ideoita otetaan vastaan. Wishiltä katselin jo valkoista pitsimäistä narua sekä hyvin hennon vaaleanpunaisen väristä nauhaa. 

IMG_20180120_141914-01.jpeg

Lähetin tästä testikipaleesta miehelleni kuvan töihin ja hän kehui todella hienoksi kyseistä versiota. Onhan se hieno joo, mutta jotenkin tyhjän näköinen. Sisälle laitetaan ihan pattereilla toimivat tuikut paloturvallisuus syiden vuoksi. 

Kommentit (6)
  1. Vähän kysymyksen sivusta kommentti, mutta onko juhlapaikassa kielletty oikeat kynttilät? Koska tuollainen syvä lasipurkki ja tuikku on kyllä jo hyvin paloturvallinen. Oikea tuli on niin paljon kauniimpaa 🙂

    1. En tiedä yhtään, mutta ajateltiin noita tekokynttilöitä pienten lasten vuoksi ensisijaisesti 🙂 

  2. Mulle tuli mieleen että jos tuonne sisälle kaataisi jotain kivanväristä maalia ja kallistelisi sen sitten noille seinämille parin sentin korkeuteen 🙂 Tai sitten dippaisi siihen maaliin.

    1. Ooo! Enpä olis ite tajunnut. Kiitos vinkistä! 🙂 

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *