VALOKUVAUS

Häiden valokuvaus, päivän ikuistaminen kauniisiin kuviin. Häidemme budjetissa kategoria, jossa emme säästä vaan olemme valmiita maksamaan kuvauksesta ja kuvista, ne kun ovat yksi asia mitä meille konkreettisesti jää käteen häiden jälkeen. Teimme pientä taustatukimusta hinnoista, eri valokuvaajista sekä valokuvaus palveluista. Päädyimme dokumentaariseen valokuvaukseen, jonka hinnat pyörivät siinä reilussa 1000eurossa ja jopa siellä 3000eurossa (toki tämän vuoden hinnat eivät välttämättä ole samat mitä hintana on 2020vuonna). 

Dokumentaarinen valokuvaus kestää useamman tunnin, valokuvaaja on siis suht pitkään paikanpäällä valokuvaamassa. Valokuvaukseen yleensä kuuluu valmistautumisen kuvausta, vihkimisen kuvaus, hääjuhlan kuvaus sekä potretit. Mitä nyt sitten sopiikaan valokuvaajan kanssa. Vielä ei tietenkään olla valokuvaajan kanssa asiasta mitään sovittu vaan sovitaan siitä, mitä kuvilta haluamme tarkemmin, sitten kun varaus on ajankohtainen. 

Lähdimme sopivien valokuvaajien löydyttyä liikkeelle niin, että selailimme heidän portfolioita sekä luimme arvosteluita ja kokemuksia. Eräällä valokuvaajalla olikin erittäin kauniita kuvia ja hän on saanut kuviin myös kauniisti tunteet näkyviin. Hänen kuvansa ovat juuri sellaisia mitä haluamme. Otin tähän valokuvaajaan yhteyttä ja… 

IMG_20180122_122839-01.jpeg

SAAMME TEHDÄ VARAUKSEN JOULUKUUSSA!

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *