VALOKUVAUSTAUSTA

Somessa on näkynyt nyt paljon häissä käytettävän taustaa, jonka edessä voi ottaa kuvia ja jakaa niitä esimerkiksi instagramissa hääparin valitsemalla hashtagilla. Myös kuvalliset vieraskirjat on nyt in ja näissäkin paljon hyödynnetty tätä valokuvaustaustaa. Yksissä häissä olen ollut mukana jossa on tälläinen valokuvauspiste ollut. Todella hauska idea!

Screenshot_20180209-205713__01.jpg

Screenshot_20180209-205726__01.jpg

Tästä saatiinkin toinen vastuu alue miehelleni. Hän saa rakentaa meille valokuvaustaustan puusta. Onneksi tämä on hänelle mielekästä puuhaa (kesäisin pyytää jos mentäisiin vanhempieni mökille rakentelemaan jotain) ja tiedän hänen osaavan tälläisen rakentaa vaikka eipä tuo nyt kovin hankalaa taida ollakaan. Ajattelin tuohon hommata ihan vain tekokukkia ja jotenkin ne kiinnittää kauniisti. Myös nuo roikkuvat tuikkukipot ovat todella kauniin näköiset. Mietin, että tämä voisi olla parempi sijoittaa juhlapaikassamme ulos, mikäli ei sada. 

Screenshot_20180209-205704__01.jpg

(Kaikki kuvat: Pinterest) 

Meille on siis myös tulossa kuvallinen vieraskirja ja ollaankin jo muutamia erilaisia polaroid-kameroita katseltu. Kuinka ihana onkaan selata häiden jälkeen vieraiden ottamia kuvia <3 

Kiinnitin tässä tätä kirjoittaessani huomiota, että vielä aikalailla nämä kirjoitukset on kaiken suunnittelua, eikä vielä niinkään niitä juttuja mitä ollaan tehty. Ehkä ymmärrettävääkin, kun h-hetkeen on aikaa vielä reilu 2vuotta.  

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *