VIERASLAHJAT PART 2

Helmikuu tuli ja täällä on ollut aika paljon menoa ja melskettä. Kuopus lähti konttaamaan ja samaan syssyyn päätti opetella myös seisomaan tukea vasten, enää ei voi selkäänsä kääntää, sillä tasapaino ei tuolla huimapäällä ole kovin hyvä, joten pitää tuota huimapään aivokapasiteettia suojella parhaamme mukaan 😀 Mulla tulee oleen aika työmaa tässä, mieheni joutuu leikkaukseen huomenna joten saan täälä kotona hellään hoivaani kolme ihmistä plussana siihen kaikki kotitöiden hoito ja kaupassa käynnit yksin. No mutta kyllä tästä selvitään! 

Sitten niihin vieraslahjoihin. Suunnittelimme tosiaan, että naisille sekä tytöille tulee vaaleanpunaiset ja miehille sekä pojille beigehkön väriset ja nyt on parit beiget kannet testimaalattu sekä päätetty, että purkkien yläosaan tulee koristeellista juuttinarua. 

IMG_20180205_132940.jpg

IMG_20180205_132849.jpg

IMG_20180206_101256.jpg

Purkin reunaan on tulossa vielä tarrat, niitä emme ole vielä suunnitelleet ollenkaan, mutta luultavasti tarroissa lukee nimemme sekä hääpäivämme. Purkit täytetään karkeilla, suht isoilla, ettei yhteen purkkiin menisi kuin maximissaan 4 karkkia. Kansiin tosiaan tulee lasten mielipiteitä mitä rakkaus on. Muutamia vastauksia olemmekin jo saaneet jo voinen tähän yhden jakaa, ” mitä rakkaus on?” ” Haleja, pusuja ja itkemistä. – Poika 3v.” Jotenkin niin symppis vastaus ja ihan totta kyllä <3

 

 

Kommentit (3)
  1. Minusta turhan iso vieraslahja (miksi sellainen edes tarvitsee olla?). Voi monilta unohtua juhlapaikalle, jos mukana on vain pieni käsilaukku mihin tuo ei mahdu.
    Koristeena tuo olisi nätti ja hauska idea nuo tekstit.

    1. Eihän kaikkien olekkaan pakko vieraslahjaa ottaa mukaan, syököön karkit sisältä ja jättää purkin pöydälle. Tuohan se iloa päivään, kun heilläkin tarkoituksena laittaa sinne lasten suusta mietteitä ”mitä rakkaus on”. Ymmärrän että kaikki eivät näitä vieraslahjoja ymmärrä, mutta itse en ole ollut yhdissäkään häissä missä ei olisi ollut edes pientä vieraslahjaa.(olen ollut todella monissa häissä).Yleensä juuri nämä karkit jossain säilytyksessä.

    2. Kuinka turhan iso? 🙂 Pilttipurkkeja meillä kertyy ja näin saamme nämä hyötykäyttöön. Haluamme myös muistaa vieraitamme ja olen tasan _yksissä_ häissä ollut missä ei ole vieraslahjaa ollut. Purkit tuovat myös koristeellisuutta pöytiin. Emme välitä jos kaikki vieraat eivät purkkeja ota mukaansa, kunhan karkit sisältä kelpaa. 😉 Toisen turhake voi olla toisen aarre! 

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *