AJATON AAMU

fullsizeoutput_29f.jpeg

 

Tuntuu,  että se pelkkä oleminen on täällä uudessa kodissa jotenkin helpompaa. Sellainen hiukan ajasta irrallinen hengailu, jolloin ei tunnu siltä, että pitäisi olla tekemässä jotain hyödyllistä. Tämä siitäkin huolimatta, että yhä levällään olevat remonttikamat ja kaikki ne kymmenet vielä fiksattavat asiat ja puuttuvat sisustusratkaisut eivät välttämättä ihan heti kutsu vain oleilemaan.

Ehkä täällä kuitenkin on se perusfiilis niin kunnossa ja synkassa oman mielen kanssa, että juuri sen vuoksi osaa myös vain olla.

Tänään kokkailin aamupalaa ja kuuntelin samalla kaikki mieleen ilmaantuneet lempikappaleeni.

Veronica Maggio, Inga kläder

Veronica Maggio, Jag kommer

The Monkees, Daydream believer

Violent femmes, Good feeling

Vesala, Sinuun minä jään

The Beatles, Let it be

John Lennon, Imagine

Vampire Weekend, Oxford comma

Vampire Weekend, Ottoman

Eikä mitenkään haitannut, että koska keittiössä ei just nyt ole toimivia pistorasioita, piti kahvi keittää eteisaulassa. 

fullsizeoutput_29a.jpeg

 

Kommentit (4)
  1. Moikka! Olemme lähettäneet sinulle sähköpostia, koska blogillasi on Lily suosittelee -leima ja tarvitsemme siksi profiilikuvasi uudistuneelle sivustolle. Kävisitkö kurkkaamassa mahdollisimman pian?

    Ihanaa viikonloppua! <3

  2. Täällä toinen, joka toivoisi useammin luettavaa. Ja hei, oletko lukenut Saara Turusen Rakkaudenhirviötä? Se on mulla kesken, ja hörähtelen ääneen sille. Jotenkin riemastuttava kirja.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *