ASIOITA, JOIHIN KÄYTÄN LIIKAA AIKAA (OSA 2)

1. Ajatuksissa käydyt keskustelut ja väittelyt. Saatan joskus (usein) käydä mielessäni tulista keskustelua asiasta, jota tämä toinen osapuoli ei ole koskaan edes sanonut, koska oletan, että hän voisi olla sitä (olettamaani) mieltä.

2. Sellainen yleinen ahdistus. Haluaisin kovasti olla rento ja rauhallinen, mutta aika usein poden jonkinlaista ahdistusta joko oikeasta tai keksimästäni asiasta.

3. Onko kahvinkeitin jäänyt päälle? Liittyy kohtaan kaksi, mutta ansaitsee oman maininnan. Olen kerran jopa soittanut laivalta ja suostutellut pikkuveljen (jolla oli vara-avaimet) ottamaan taksin ja ajamaan puolen tunnin matkan suuntaansa tarkistamaan, että en ollut jättänyt keitintä aamulla päälle. (En ollut ja ne taksimatkat kustansi satasen).

4. Sellaisen sukulaisen kanssa kinastelu, jolla on täysin erilaiset arvot ja poliittiset näkemykset kuin itselläni, eivätkä ne tule siitä mihinkään muuttumaan. Jokin aika sitten kuitenkin vihdoin ymmärsin, että ei kaikkien sukulaisten kanssa tarvitse olla fb-kaveri. Toivotin hyvää joulua ja hymyillään jos joskus törmätään.

5. Sukkahousut ja kaikki niihin liittyvä:  uusien sukkisten ostaminen, ehjien aamulla etsiminen ja huonosti istuvien nostelu pitkin päivää.

6. Avainten etsiminen. Melkein aina ne löytyvät laukun sivutaskusta, omalta paikaltaan.

Kuvituksena asioita, joihin käytän aivan liian vähän aikaa – tuntikausia kestävät aamupalat.

hyvinvointi ajattelin-tanaan oma-elama
Kommentit (1)
  1. Hei! Ei liity tähän postaukseen, mutta kiitos paljon Westend-lukuvinkistä. Kirja oli älyttömän hyvä, enkä voi oikein edes lakata ajattelemasta sitä, vaikka lukemisesta on jo hetki ja olen uudenkin kirjan aloittanut.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *