JUHANNUSHETKIÄ

Polka dots

Villasukat. Mökkilomasta ei tule mitään ilman villasukkia. Tarkemmin ajatellen, elämästä ei tule oikein mitään ilman villasukkia.

Saara Turunen, Sivuhenkilö (kirja on saatu blogin kautta) Luin tätä pitkään ja ajatuksella. Ihan vain koska tässä on kirja, jonka jokainen lause on niin osuva, niin asiaa, ettei sitä halunnut tuhlata nopeasti ahmimalla. Turunen kirjoittaa kirjailijan yhdestä vuodesta tämän esikoiskirjan julkaisun jälkeen. Hän kirjoittaa marjoja täynnä olevasta pakkasesta, tyhjyydestä, maan huomattavimman sanomalehden arvostelusta ja kahvihetkistä kuuluisan ystävän kanssa. Sivuhenkilön kanssa huomasin tekeväni sitä, mitä teen vain oikein hyvien kirjojen kanssa; rupesin lukemaan lempilauseitani ääneen. 

Mökkiunet. Parhaimmat unet saa kun kesäsade hakkaa kattoa ja tuuli laulaa mökin nurkissa. 

Juhannusviinit. Vastoin kaikkia tapojani ostin muuta kuin itävaltalaista valkoviiniä. Yllätyssuositus chileläiselle kyykkypullolle, Vina Maipo Chardonnay 2017.  

Hauki on kala.  En ole ikinä saanut yhtään kalaa, mutta nyt juhannuksena kiskoin vedestä ihan kunnollisen hauen. Jos ihminen nukkuu, sille ei tapahdu mitään. Mut jos se on hereillä, se voi saada vaikka kalan. Sanoi kerran eräs suuri ajattelija ja aikoinaan myös Tinder-profiilini. 
 
Sauna. Sellainen kunnollinen puusauna, jossa unohtuu kaikki ne murheet ja huolet, jotka olivat vielä hetkeä aiemmin niin kovin tärkeitä. 

 

 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.