KYLPYHUONEEN REMONTTI

”Se on sitten aika retro” sanoi välittäjä silloin heinäkuun näytössä kun avasin ylähuoneen kylpyhuoneen oven. Ja retrohan se oli. Kirkkaankeltaiset alkuperäiset seinälaatat, lattia 90-luvulta ja kuluneet vanhat kalusteet. Sen lisäksi oli myös asbestia laastissa ja vesieristeet piti uusia.

Mutta oli myös suuri kattoikkuna, tavallista korkeampi huonekorkeus ja tummanvihreä ovi.

Ajatus siitä millainen ”uudesta” kylppäristä tulisi, oli alusta asti selkeä. Koska alakerran pesutilassa on kaksi suihkua ja asunnossa runsaasti säilytystilaa, remontoitiin kylpyhuone puhtaasti fiilispohjalta, sen enempää käytännöllisyyttä miettimättä, ihan vain unelmia toteutellen. Niistä tärkein oli, että kylpyammeesta voi katsella taivasta. Seuraava oli, että myös tässäkin huoneessa säilyy just oikea fiilis.

Kattoikkunan vuoksi huoneesta haluttiin mahdollisimman riisuttu ja avara, joten sinne hankittiin vain pakolliset kalusteet. Vaikka alkuperäistä väritystä tai kalusteita ei lähdetty säilyttämään, haluttiin kylppärissä kuitenkin säilyttää retroa tunnelmaa, joten allaskaapiksi valikoitui metallia, kylpyamme on mustavalkoinen, lattiassa on  Pukkilan kuusikulmaista laattaa ja seinissä on kiiltävää 15x15neliötä. Samat laatat  löytyvät myös alakerran pesuhuoneesta ja pikkuvessasta, mutta kuusikulmalaattojen väri vaihtelee tilan mukaan.  Valopeili oli sähkömiehen idea ja sen valo riittää  valaisemaan kylpyhuoneen silloin kun kattoikkunasta ei tulvi valoa.

Ai, että kun tykkäänkin tästä huoneesta! Enää puuttuu vain tarjotin kylpyammeeseen. Sellainen, johon voi pinota kasan kirjoja ja lasillisen viiniä.

kylpyamme – bathlife ideal rund

allaskaappi – svedbergs Intro 55

valopeili – otsoson

pytty – ido glow 64

pyyheteline – bathlife

pyyhekoukut – granit

roskakori – ekobo

koti remontointi
Kommentit (7)
  1. Hyvin harmoninen kokonaisuus ja laadukas työ. Voitko kertoa mikä yritys teki laatoituksen?

  2. Kylpyhuoneen Remontti | Nhl Uutiset
    2.5.2020, 21:33

    […] KYLPYHUONEEN REMONTTI – Polka dots | Lily – KYLPYHUONEEN REMONTTI. 5 ”Se on sitten aika retro” sanoi välittäjä silloin heinäkuun näytössä kun avasin ylähuoneen kylpyhuoneen oven. Ja retrohan se oli. Kirkkaankeltaiset alkuperäiset seinälaatat, lattia 90-luvulta ja kuluneet vanhat kalusteet. […]

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *