NELIKUUKAUTINEN

Nelikuukautisena beibi on yhtäkkiä kuusikiloinen jötikkä. Hän juttelee paljon ja hänen lempilelunsa on pehmokirja. Hän on todistetusti ainakin kerran kääntynyt ihan itse ja löytää joka päivä suurella innolla varpaansa uudelleen.  Kun hän  hymyilee, hän näyttää aivan minikokoiselta Tarja Haloselta, sillä myös hänen hiuksensa punertavat.

Yleisin lauseeni hänelle on: ”Missä sun sukat on?”  Olosuhteiden (puolet hänen sukistaan on siroteltu pitkin pääkaupunkiseutua) pakosta myös hän on muun perheen tapaan ruvennut käyttämään eriparisukkia. Siis sen noin kahden minuutin ajaksi, jolloin sukat ovat hänen jaloissaan.

Toiseksi yleisin lauseeni hänelle on: ”Sä olet kulta ihan väsynyt” Aiempi rytmitön chillailu on vaihtunut nukuttamiseen ja aikataulutukseen, sillä hän haluaisi kovasti yliväsyneenä riekkua hereillä aamusta iltaan. Öisin hän sen sijaan vetelee parhaimmillaan jopa kahdeksan tunnin yhtäjaksoisia unia. Rytmin olisi tarkoitus säästää niin beibin kuin vanhempienkin hermoja, kunhan vain saadaan beibi tähän kokeiluun mukaan. Toistaiseksi päiväunia koskevat vastalauseet ovat varsin kovaäänisiä.

Hän saa ensimmäisen flunssansa ja sydämeni sulaa pienen nuhanenän edessä, joka kuitenkin herää jokaiseen aamuun hyväntuulisesti jutellen.

Nelikuukautisena hän kokee myös ensimmäisen mittaamattoman menetyksensä, kun hänen vaarinsa nukkuu pois. Viimeisellä vierailulla hän jokeltelee ikkunasta tulvivalle auringolle ja vaarin jo lähdettyä, hän tarkentaa katseensa minun silmilleni tyhjään nurkkaan ja puhkeaa hersyvään nauruun.

Nelikuukautisena hän on aivan ihana <3

perhe vanhemmuus lapset ystavat-ja-perhe
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *