PROJEKTI LASTENHUONE

mekot: serkkutytöltä, H&M, oma suosikkimekko 80-luvulta, tapetti: ferm living 

1. Päätä hiljaa mielessäsi mistä makuuhuoneesta tulee huone vauvalle ja sisusta huone ajatuksissa valmiiksi. Sellaiseksi pirteäksi ja ei ainakaan liian hempeäksi.

2. Suutu, kun poikaystävä onkin huonevalinnasta eri mieltä ja ehdottaa jalkaleikkaukseensa vedoten, että vauvan huone tehtäisiin käyttämättömään makuuhuoneeseen. Siis sen sinun ideasi sijaan, että nykyisestä makuuhuoneesta tehtäisiin lastenhuone, työhuoneesta uusi makkari ja siitä aiemmin ylimääräisestä huoneesta työhuone.

3. Koe parin päivän ajan suurta vääryyttä koska kaikki on ihan pilalla ja mistään ei ikinä tule mitään.

4. Tilaa hieno tanskalainen pinnasänky sävyllä ”beige”. Kun sänky saapuu, huomaa että siitä puuttuu kaksi osaa ja väri on hempeän vaaleanpunainen. Odota kaksi viikkoa, että saat puuttuvat osat Tanskasta. Väri kuitenkin säilyy roosana.

nojatuoli: löytö Fidasta vuonna 2008, sänky: sebra, matto: työhuoneen vanha matto, korisänky: serkkujen vanha. 

5. Tajua, että lastenhuoneen laittaminen valmiiksi on vähän (tosi paljon) pelottavaa, koska mitä jos ja mitä jos.Vähintäänkin se muistuttaa, että elämä sellaisena kuin sen tiedät, on lopullisesti muuttumassa.

6. Ratkaise liian pelottava tilanne sulkemalla huoneen ovi ja koukutu seuraavaksi viikoksi Suomen say yes to the dress -ohjelmaan (jossa kaikki morsiamet haluavat pitsisen merenneitomekon).

7. Panikoidu koska huone ei ole vieläkään valmis ja laskettu aika lähenee. Ahdistu, koska siellä huoneessa on varastoituna noin 20 kappaletta poikaystävän edellisen chilin kasvatusinnon kuivuneita jämätaimia ja pino puolivalmiita tauluja viime keväältä, jolloin suunnittelit ryhtyväsi taiteilijaksi.

8. Raivaa chilit ja taulut. Sovi, että  sukusi tapetointitaiturit huolehtivat tapetoinnista, koska ”jos me joudutaan tapetoimaan se yhdessä, tää lapsi syntyy eroperheeseen”.

9. Huomaa yhtäkkiä eläväsi keskellä pandemiaa ja poikkeustilaa, jonka vuoksi astmaattinen tapetointitaituri ei voi tulla luoksesi. Ehdota poikaystävälle, että ehkä kuitenkin tapetoitte sen seinän yhdessä. Kun seinä on tapetoitu, sovitte että seuraavan kerran tapetoitte yhdessä vasta seuraavan kansallisen poikkeustilan aikana. Jos silloinkaan.

10. Sisusta huone vihdoin valmiiksi. Totea, että ei siitä tullutkaan pirteä, vaan just sellainen vähän ”liian hempeä”.

Hoitopöytä”: aiemmin vaate/astia- ja baarikaappina palvellut senkki, hoitoalusta: done by deer, taulu: hietsun kirpparilta kesällä 2014, laamataulu: plywood print, kuuttiprintti: WeeGee design marketista mutta taiteilijan nimi tuntematon. 

koti sisustus raskaus-ja-synnytys
Kommentit (3)
 1. Vauvan Huone | Skaala Uutiset
  20.6.2020, 15:28

  […] PROJEKTI LASTENHUONE – Polka dots | Lily – 1. Päätä hiljaa mielessäsi mistä makuuhuoneesta tulee huone vauvalle ja sisusta huone ajatuksissa valmiiksi. Sellaiseksi pirteäksi ja ei ainakaan liian hempeäksi. 2. Suutu, kun poikaystävä onkin huonevalinnasta eri mieltä ja ehdottaa jalkaleikkaukseensa vedoten, että vauvan huone tehtäisiin käyttämättömään makuuhuoneeseen. […]

 2. Iina / MouMou
  14.4.2020, 19:42

  Mä en malta odottaa, että hän syntyy ja me tavataan! <3

  http://moumou.fi

  1. Tapaatte heti kun tää maailma normalisoituu! Synttärikaimat 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *