UNELMIA TOTEUTTAMASSA

 

fullsizeoutput_2a6.jpeg

Maalata taulu

Käydä säännöllisesti juoksemassa

Tällainen pieni unelmalista muotoutui mieleeni vuoden vaihtuessa, kun mietin mitä pieniä ja selkeitä unelmia minulla on. 

Niinpä ostin maalaustarvikkeet ja hankin kymmenen kerran juoksukortin sisäjuoksuradalle.

Sitten

maalasin taulun. Nyt olen maalannut jo kaksi, ja aion maalata vielä lisääkin.  Maalaaminen, se on ihanaa. Kuuntelen Harry Pottereita, maalaan ja aika katoaa. En ole aiemmin maalannut öljyväreillä, joten sekoittelen värejä kankaalle sen enempää ajattelematta ja miettimättä. Tulee mitä tulee.  Haastavinta toistaiseksi on ollut päättää milloin taulu on valmis ja milloin taas se vielä tarvitsee vähän jotakin. Mystistä miten taulu voi jo näyttää valmiilta, mutta sitten joidenkin tuntien tai päivien jälkeen ymmärtää sen olevan vielä aivan keskeneräinen. 

rupesin taas juoksemaan. Aluksi kävin joka toinen päivä, nyt säännöllinen rytmi on kaksi tai kolme kertaa viikossa. Juoksen sen verran mitä milloinkin jaksan tai äänikirjan juoni veyy.  Välillä puoli tuntia, toisinaan reilun tunnin. En seuraa kilometrejä tai niihin käytettyjä minuutteja mutta sitä olen seurannut, että kun kävelen juoksen jälkeen kotiin, on fiilis usein lähes epätodellisen tyyni. 

Onneksi on näitäkin unelmia, joiden toteutuminen on oman toiminnan varassa. Näitä, jotka eivät vaadi lottovoittoa, muuta tuuria tai ”sitten kun”. 

fullsizeoutput_2a5.jpeg

fullsizeoutput_2a7.jpeg

 

Kommentit (5)
 1. Piia / Piiabiia Atelier
  6.2.2019, 19:34

  Eikö olekin ihmeellistä, miten sitä löytääkin itsensä yllättäen unelmoimasta jotain uutta. Tai jos ei uutta, niin ainakin jotain jo ehkä kauan sitten haudattua. Ihailtavaa, että tartuit heti tuumasta toimeen molempien unelmiesi kanssa! Enkä voi olla sanomatta, että maalauksesi on kaunis. Käytät värejä suloisella herkkyydellä.

  Muistan vielä elävästi reilun vuoden takaa tuon saman ajatuksen, jonka puit tässä sanoiksi. Että onneksi on niitäkin unelmia, joiden toteutuminen on oman toiminnan varassa. Oli aika vapauttavaa myös ymmärtää, että niistä unelmista voi tehdä myös tavoitteita.

  (Ps. Teidän koti näyttää hurmaavalta!)

  1. MimmuAmanda
   5.2.2019, 12:10

   Jaa, toi linkki ei ehkä toimikaan, mutta se on se Chandler mockaamassa Rossin yritystä vinkkaa silmää. Tiiät varmaa ihan gifejäki 😀

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *