VIERAILU TOISESSA AJASSA

Polka dots

 

Oli joskus se aika, jolloin päivissä, kuukausissakaan, ei ollut tiukkoja aikatauluja. Ei ollut työaikoja, toisaalta ei kiveen lyötyä palkkapäivääkään. Aamut saattoivat venyä iltapäivään, ja illan ja yön raja oli loputtomasti venyvä. Oli juhlia. Paljon juhlia. Paljon niitä päiviä, jolloin mielessä pyöri millaisen mekon valitsisi sen illan bileisiin, ja mitä siitä mekosta kirjoittaisi. 

Ihanan hassu aika, jolloin päivät täyttyivät kirjoittamisesta, blogista tai koulujutuista, ja elämä oli kevyen kuplivaa. Tai ainakin näin jälkikäteen ajateltuna se oli juuri sitä. Ehkei se oikeasti ihan niin kepeää aina ollut. Muistan kuluttaneeni tuntikausia silloisen yksiöni kylpyammeessa ja sisäpihalla miettimässä ja huolehtimassa, että mihin tämä kaikki oikein vie, vai viekö yhtään mihinkään. Muistan ajatelleeni, että vaikka tämä elämänvaihe tuntuikin kutkuttavan jännittävältä, tuntui se sellaisenaan myös ohimenevältä. 

Viikko sitten lauantaina vierailin hetken tuossa ajassa. Inspiration Blog Awardseissa kaikki meni tutulla automaatiolla. Kuvaseinä, skumppalasilliset ja "vielä yksi" coctailpala. Kaikki oli tuttua, turvallista. Ihmiset, joista on tullut vuosien varrella läheisiä ystäviä ja sellainen yhteenkuuluvuuden tunne siitä, että ollaan yhdessä jaettu jotain aika ainutlaatuista. Kotimatkalla mietin, että ehkä vielä joskus taas tulee aika, jolloin kellotaulussa tikittävä aika ei ole ihan niin oleellista. 

Tällä kertaa illan mekkoa ei joutunut pitkään pohtimaan. Syksyhäihin Yumi Kimiltä tilattu kukkainen leninki on ehdottomasti kaunein, värikkäin ja hulmuavin vaate, mikä vaatehuoneestani löytyy.

 

 

Kommentit

Piia/Piiabiia Atelier (Ei varmistettu) http://www.piiabiiaatelier.fi

Tässä oli kaikki kaunista. Sinä ja kukkainen leninkisi sekä sanoistasi piirtynyt fiilis!

dotsdotsjonna
Polka dots

Kiitos! Miten ihanan kaunis kommentti :)

Saranda
Tyhjä ajatus

Upea mekko ja upea sinä. <3

dotsdotsjonna
Polka dots

Kiitos :)

MimmuAmanda (Ei varmistettu)

Ihana sinä ja täydellinen mekko! &lt;3

dotsdotsjonna
Polka dots

Jee, kiitos! :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.