007 Spectre

Kävin keskiviikkona katsomassa tänään ensi-iltaan tulevan uuden James Bond -elokuvan Spectren Bollingerin kutsumana. Bond on kyllä aina luottoviihdettä eikä tämäkään elokuva petä. Ajoitus on vielä hyvin isänpäivän alla, jos haluaa viedä isin leffaan.

Bondit olivat pienenä kyllä kovassa katsonnassa, mutta Craigin esittämät menevät itseltä jo vähän sekaisin. En oikein muista, mitä niissä on tapahtunut tai osaa erottaa niitä toisistaan. Craig tuo kyllä hyvin Bondin nykypäivään, että ei siinä mitään.
Sam Mendesin ohjaamiin Bondeihin on tullut mukaan myös synkempää, tai ’realistisempaa’ maailmaa. Bond ei ole enää vain koomikko, vaan mukaan on tuotu myös inhimillisyys ja enemmän tunnemaailmaa. Jäin kyllä kaipaamaan isosti Judi Denchiä…

Bond-elokuvien juoni ja rakenne ei paljon esittelyjä kaipaa. Kuten sanoin taattua laatua nykypäivässä. Uhkana velloo digitaalisuus ja globaalivalvonta. Samaan aikaan 00-ohjelma ja agentit kamppailevat YT:issä tietokoneita vastaan.
Tähän elokuvaan on myös tuotu mukaan tosi paljon viittauksia aiempiin elokuviin, mikä on aika hauskaa. Tarina vie myös Bondin lapsuuteen ja niputtaa monen elokuvan tapahtumat yhteen.

Bond1.jpg

Bondin tyylin voi myös aina luottaa. En ehtinyt vielä käydä tuotelistaa läpi, mutta ainakin Tom Ford, Omega ja söpön eurooppalaisesti myös Chloé näkyivät leffassa.

IMG_5811.JPG

Ennen leffaa nautittiin tietenkin elokuvaan sopien Bollingeria Bar 7 Blingsissä Radisson Plazassa. Kiitos muuten tyylikkäästä leffaseurasta Petra ja Vesa.

Bond3.jpg

Bond4.jpg

Elokuva alkaa vauhdikkaasti ja upeasti kuvattuna México Citystä.

Bond2.jpg

Elokuvassa nähdään muun muassa Monica Belucci ja hieman erilaisena bond-tyttönä Lea Seydoux.

B24_09747_r_rgb.jpg

Kuvat: Francois Duhamel Copyright: © 2015 Metro-Goldwyn-Mayer Studios Inc., Danjaq, LLC and Columbia Pictures Industries, Inc. All rights reserved.

En aluksi innostunut niin Sam Smithin esittämästä tunnuskappaleesta Writing’s On The Wall, mutta nyt olen kuunnellut sitä aika paljon.

Kommentit (2)
 1. Riitta (masutoaitemu)
  30.10.2015, 08:01

  Ah, Daniel Graig… <3 😉

  1. Mikko – Private Blend
   2.11.2015, 05:52

   Hän on tuonut hieman erilaisen Bondin kehään.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *