The Butik + W1 Edit

Piipahdin eilen työpäivän jälkeen tapaamassa pikaisesti Minnaa ja tutustumassa samalla hieman tarkemmin hänen luotsaamaan W1 Edit -konseptiin, jonka valikoimasta löytyy siis erilaisia koruja. Esittelyssä oli myös The Butik -nettikauppa, joka myy luonnonkosmetiikka. 

Tapahtumapaikkana oli Aallonkoti, jossa en olekaan ennen käynyt. Näppärä uusi paikka järjestää juhlia ja tapahtumia ihan keskustassa. 

Lasi kuohuvaa ei tehnyt pahaa työviikon päätteeksi. Oli myös kiva nähdä samalla Helsinki Chic -blogin Marjoa ja Miia.

Paikalla oli sen verran tungosta ja sovittelua, että kuvistani ei tullut nyt oikein hyviä. Kannattaa kurkistaa tyylikkäitä korumalleja tarkemmin täältä.

The Butikin valikoimasta löytyy laaja valikoima luonnonkosmetiikkaa ja hyvä paketti tietoa sekä artikkeleita hyvinvoinnista ja luonnonkosmetiikasta.


Valikoimassa tuttuja laatumerkkejä kuten Mia Höytön tuotteet, joista juuri postasin, hip Sophie La Girafe -kosmetiikka ja Hurraw!-huulirasvat.

Aallonkodin seinämaalaus sopikin hyvin iltaan, hyvä Suomi-tytöt! Hauskat ja hyvin suunnitellut ja toteutetut konseptit. Pidän siitä, että yksityiskohdat on myös kunnossa ja viimeistelty, esimerkkinä omat tapahtumat ja brändätyistä nauhat.

Sain vielä nimikoidun lahjakassin täynnä mielenkiintoisia uutuuksia kokeiltavaksi. Ja mukana oli myös Hurraw!-huulirasva, jota en ole vielä testannut.

Kiitos tyylikkäästä illasta!

Kommentit

sonsaa (Ei varmistettu)

Hurraw huulirasvat on aivan ihania, suorastaan syötävän hyviä! Kahvinmakuista suosittelen kaikille kahvinystäville...NAM.

Mikko – Private Blend

Itsellä menossa laku, oikein kiva!

Minna Bussey (Ei varmistettu) http://doubleu1.com

Kiitos Mikko postauksesta!

Mikko – Private Blend

Kiitos itsellesi viimeisestä :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.