Italian Street Gastro by Tony's Deli

Tony's Deli avasi hetki sitten katutasoon Bulevardille houkuttelevan näköisen Italian Street Gastro -ravintolan. Tuolla on tarjolla pizzaa, täytettyjä focaccioita, salaatteja ja antipastoja. Paikka on myös enemmän baari/lounge, jonne voi hyvin mennä vaikka vain lasilliselle. Minulla oli vain kännykkä mukana iltapalalla, joten tässä kuvia sitä kautta.

Katutason kivaksi rempattu paikka on ihanan avara ja siitä on hauska seurata Bulevardin liikennettä. Mahtavaa, että Bulekin herää henkiin uusien paikkojen myötä.

Näin yksi ilta ohi kulkiessa seurueen syövän iltapäiväteeltä tutumpaa tarjottimellista antipastoa ja tuota oli kyllä pakko päästä testaamaan. Valittavan on 1/2 (20 euroa) tai kokonainen (35 euroa) antipasto misto 'torni'  - puolikaskin riittää kuulemma kahdelle, mutta otimme isomman setin. Siihen kuului neljää erilaista leikkelettä, kolmea juustoa, viikunahilloa, oliiveja, paprikaa, artisokkaa... Nam! Lasi hyvää punaviiniä ja täydellinen perjantai-iltapala on valmiina edessä.

Erittäin kiva uusi tuttavuus. Tällaisia mutkattomia ja hyviä istuskelupaikkoja ei ole liikaa Helsingissä, joten tänne käy suunta varmasti usein jatkossakin. Paikka on auki maanantaista torstaihin klo 24 saakka ja perjantaisin & lauantaisin 02, joten tuonne pääsee vähän myöhemminkin pikkunälän iskiessä.

 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.