Justin Timberlake: The 20/20 Experience Helsinki

Hartwall Areena täyttyi eilen ihmisistä, kun Justin Timberlake toi shownsa ensimmäistä kertaa Suomeen. Huomasin itseasiassa vasta aamulla kalenteria selatessa, että oho – illalla onkin The 20/20 Experience -keikka, liput oli hankittu jo aikoja sitten ja asia päässyt nähtävästi unohtumaan. No mikäs sen hauskempi aloitus viikolle. Tämä onkin keikkaviikko, kun sunnuntaina Robbie Williamsin ottaa vielä Areenan haltuunsa. Poikabändiläiset ovat liikkeellä.

En ole nyt ihan niin Justin-fani, mutta onhan näitä keikkoja aina mukava mennä katsomaan, vaikka 2/3 settilistan kappaleista olikin minulle vieraita. Pitäisi ehkä hankkia The 20/20 Experience -albumi(t).

Keikka käynnistyi ihanan aikataulussa ja ensimmäisessä osiossa kuultiin ainakin itselle ne tutummat: Rock Your Body, Like I Love You, My Love, Cry Me A River..
Lavasteet olivat massiiviset ja tyylikkäät – valo & videoshow/screen toimivat hyvin taustassa. Pääosaan jäi kuitenkin musiikki, muusikot ja tanssi. Turhat kikkailut oli jätetty pois.

Toisen osan väliin oli jätetty poikkeuksellisesti, mutta toimivasti lyhyt tauko – konsertti kesti kokonaisuudestaan lähes 2,5 tuntia.
Tässä osiossa taas tutumpina kappaleina: Senorita, What Goes Around, Suit & Tie, Sexyback ja viimeisenä Mirrors (jota en itse kyllä muista kuulleeni aiemmin... Oho).

Plussaa toisen osion lopusta – osa lavasta lähti lipumaan yleisön yli, joten sivuilla ja takana olijat saivat vähän lähempää niitä kuvia, #. (En vain ikinä saa niitä läpi esim. Instagramiin konsertista...)
Permannon perälle oli tehty pieni baari, josta Justin esitti myös muutaman kappaleen. Tuolla sai heti erilaista klubi-tunnelmaa, niin kuin se vaan 12 000 ihmisen kesken on mahdollista, mutta kiva variaatio.

Tässä pari kuvaa kännykästä...

Osa lavaa lipui Areenan halki.

Permannon toiseen päähän oli tehty klubimainen esiintymisalue.

Muutenkin Justin antoi kyllä palaa ja veti hyvän shown – kannatti mennä. Oli muuten aika erikoista, että koko Areena seisoi melkein koko keikan ajan.
Olitko katsomassa keikkaa – mitä pidit?

Kuvat/Justintimberlake.com

Kommentit

2becomewang (Ei varmistettu) http://2becomewang.blogspot.com

Justin on kyllä kova showmies. Itse en ole hänen 20/20 -levyistä niin välittänyt, mutta vanhat hitit soivat vieläkin lenkkilistalla. Hienoa, että tuli viimein Suomeenkin.

http://2becomewang.blogspot.fi/

Hanne (Ei varmistettu)

Olin keikalla ja vaikutuin! Tunnen ainoastaan radiohitit enkä niidenkään sanoja kovin hyvin, mutta kyllä se mies vaan laittoi meikäläisenkin tanssimaan kaikki biisit läpi slovareita lukuunottamatta :)

Itsekin ihmettelin sitä, että artisti saa koko yleisön jammailemaan ja vieläpä yli 2h, huh! Kyllä se jotain tekee oikein vaikka kiitokset ja ylistykset oli kliseistä "I love you"-tyyliä. Mutta, jos on about 50 tai 60 keikkaa jo takana ja vielä enemmän edessä, niin ei sit ehkä aina jaksa ;)

Mikko – Private Blend

Aika samoilla linjoilla täälläkin, mutta oli kiva nähdä tuo show. Se lavan nousu oli aika hieno osa!
Niin aika kunnioitettava määrä noita esityksiä on jo ollut!

Mikko – Private Blend

Uusi tuotanto on jäänyt minullekin aika vieraaksi, mutta onneksi mukana oli niitä aiempiakin kappaleita.

Robbie Swings Both Ways | Private Blend (Ei varmistettu) http://www.olivialehti.fi/private-blend/2014/05/20/robbie-swings-ways/

[…] viikko olikin kivan musiikkipainotteinen, kun viikon starttasi Justinin konsertilla.  Sunnuntaina (ja toinen show eilen) oli vuorossa Robbie Williamsin Swings Both Ways -show. En […]

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.