Luxbag muuttaa isompiin tiloihin ja Bobbi Brown on täällä

 

Helsingin kauppavalikoimaan kuuluu taas hyvää, nyt vuorossa Luxbag. Odottelinkin milloin ilouutiset ovat julkisia, mutta nyt teippaukset ovat ilmestyneet Pohjoisesplanadille, johon Luxbag muuttaa, isompiin tiloihin. Tosin hetken tätä saa vielä odottaa, sillä ajankohta on vasta ensi vuoden helmikuu. Mutta hyvää kannattaa odottaa. Mahtavaa, että liike pääsee isompin tiloihin, jotta kaikki herkut mahtuvat hyvin esille. Ja ties vaikka samalla tulisi jotain uuttakin?

Luxbag avaa Pentikin entisiin tiloihin

Toinen iloinen lisä Helsinkiin on Bobbi Brownin shop-in-shop, joka on tupsahtanut Stockmannille. Olen ostanut reissuilta jotakin merkin ihonhoitotuotteita, joten nyt näitäkään ei tarvitse enää raahata niiltä. Kannattaa ehdottomasti käydä tutustumaan kulttituotteisiin. Kyselin itsekin jo noista muista ihonhoitotuotteista ja sain tosi hyvää palvelua.

Ostin heti mukaan testattavaksi Bobbi Brownin huulivoiteen.

Kommentit

Mikko – Private Blend

Joo, mahtavaa! Toivotaan, että tuohon mennessä tulisi vielä jotain muitakin päivityksiä.

Sara S (Ei varmistettu) http://sarasfi.blogspot.fi/

Ihania uutisia ! Voisin kokeilla tuota huulivoidetta myös, ainakin pakkaus on kauniimpi kuin omassa laukussani kulkeva Vaseline :D

Rentoa viikonloppua Mikko !

Betty (Ei varmistettu) http://helsinkicitymum.blogspot.it/

No oho... kylläpäs Helsingissä taas tapahtuu ja tulee roppakaupalla uusia juttuja. Eihän sitä taas ensi kesänä tunnista, kun tulemme lomailemaan! :)

Elisa (Ei varmistettu) http://bohemianwonderland.blogspot.fi/

Oiiiiii jes! Kovasti tässä on pari kuukautta odoteltu Bobbi Brown pisteen avautumista! Onneksi juuri ennen Helsingin reissua se tapahtui. Ehdottomasti yksi suosikki merkeistäni. Jos vain suinkin halaut, niin kerrohan kokemuksia tuosta huulivoiteesta, sen verran nätti purkki, että kiinnostaisi kokeilla. :)

Mikko – Private Blend

Pakkaus on kyllä tyylikäs, eikä voiteessakaan ole valittamista.
Ja käy muutenkin tutustumassa merkin meikkeihin.
Ihanaa viikonloppua myös sinne :)

Mikko – Private Blend

Näin kuulin myös, oikein hyvä merkki tosiaan. Mutta odotetaan, että tieto on julkista lähempänä uudeen liikkeen aukeamista :)

Mikko – Private Blend

Jee, viimein se on täällä! Bongasin vasta ihan hetki sitten, että merkki tulee Suomeen ja nyt se on jo täällä!.
Yhden päivän kokemuksella vaikuttaa hyvältä. Tuoksu on mieto ja koostumus vähän kuin vaseliinissa, jo s muistan sen koostumuksen oikein.

Hiphei (Ei varmistettu)

Tulee kuulema yksi uusi merkki, mulle ihan mieleinen sellainen sekä vaatteita ym!

Uusi lempikuorinta (Ei varmistettu) http://www.olivialehti.fi/private-blend/2013/11/23/uusi-lempikuorinta/

[…] kun kävin tutustumassa Bobbi Brownin uuteen pisteeseen, päätin kurkata kerrankin myös MACin valikoimaa. En ole koskaan käynyt kysymässä sieltä […]

Kommentoi