Mainio illallinen The Cockissa

Olen käynyt The Cockissa useasti lounaalla, mutta illallistarjonnan testaaminen meni aika pitkälle. Kävimme siellä yksi ilta nyt kesällä ja vasta silloin paikka pääsi oikeuksiinsa. Lounas on ihan ok, mutta usein sen paras anti on salaattipöytä, josta löytyy montaa hyvää vaihtoehtoa.
Illallinen oli ihan eri luokkaa ja tykkäsin à la carte -listan annoksista kyllä paljon. Otimme The Best of -maistelumenun, jolla sai kivan läpileikkauksen paikan makumaailmasta, joka iski ainakin omaan makuuni täydellisesti - maukasta ja mutkatonta.

Alkudrinkit olivat erinomaiset, kuten Sandrossakin. Oli pakko ottaa Bora Bora - ihan nimen takia (pienin askelin kohti itse saarta), myös GT oli kuulemma harvinaisen hyvä.

Alkusalaatti oli todella hyvä, raikas ja monipuolinen. Punajuuri, mansikat, vuohenjuusto.. nam!

Paikan nimikkoruoka, kukonsiivet oli maustettu onnistuneesti.

Noiden jälkeen vatsa alkoi kyllä olemaan jo täynnä ja unohdimme, että vielä tulee se pääruoka, steak frites - erinomainen sekin! Ja mikä bearnaisekastike!

Tuolla kerralla jäi jälkiruokapöydän rokotus vähän kevyemmälle. Pingis-pöydälle on katettu kiitettävä määrä erilaisia kakkuja, joita saa maistella vapaasti niin paljon kuin vielä jaksaa. 

Älä koskaan ota asukuvia tuollaisen syömisen jälkeen. No tässä yritys poseerata, kun hengittäminen sattuu. Paita ja 'lököhousut'/Zara, laukku/Bottega Veneta, ranneke/Balenciaga, kello/Triwa, tuoksu/Chanel 18

Onneksi pääsemme tuonne pian uudestaan ystävien kanssa, kun uusi varaus on jo kalenterissa.

Kommentit

Lanttuleikkuri (Ei varmistettu) https://lanttuleikkuri.wordpress.com/

KIITOS !
Just puhuttiin tyttöporukalla minne mennään reilu kk päästä arkena, eli silloin sinne voisikin saada pöydän.

Mikko – Private Blend

Kannattaa testata ja tuo sopii juuri hyvin iltaan! Kakkupöytä on plussaa :)

Kommentoi