The Mallin ostokset

Tässä viimein paremmin ostoksia Italiasta. The Mallista tuli tehtyä oikeastaan eniten hankintoja, muuten Italian alet olivat aika laimeat. Outlet-hinnoista lähti alessa puolet pois, joten tämä ostoskierros ei tehnyt edes pahaa kukkarolle.

Pradalta löytyi asusteita.

Yksinkertaiset kalvosinnapit n. 20 euroa.

Rintaneulassa sattui olemaan oikea kirjain jäljellä, 30 euroa. Minulta löytyy samasta sesongista jo ennestään toinen tällainen aarre. Prada-pasianssia. Korttipakka oli pakko ostaa, 15 euroa. Entuudestaan kotoa löytyy hieman erilaiset Antibesista. Kuvatessa kortteja minulla tuli hirveä himo pelata pasianssia – pitääkin kerrata vähän noita ohjeita. Toinen puolisko löysi Pradan pikeepaitoja, joita hän käyttää muutenkin paljon. Väreinä mielellään ruskea ja vihreä, mutta ehdotin mukaan myös tuon siniharmaan. Plussaa aavistuksen kiiltävästä materiaalista, joka vie paidan arkisuutta pois. Ja ihan esimerkiksi Gantin paitojen hinnalla nämäkin sai. Itse ostin Pradan harmaan neuletakin ja Balencigan merinovillaneuleen. Pahoittelut vähän tylsistä kuvista vaatteiden osalta. Näistä tulee varmasti selkeämpiä kuvia asukuvien muodossa, kun voi edes ajatella neuleen laittamista päälle. Iloitsin myös Alexander McQueenilta löytämästäni Dragonfly-paidasta, jota himoitsin aikoinaan. Ennen n. 650 euroa, nyt Sandin paidan hintainen. Koitin jo nettialeista katsoa uusia Lanvin tossuja, mutta löysin ne vasta nyt. Klassiset perusmustat tossut 120 euroa, yleensä n. 350 euroa. Edelliset olen käyttänyt melkein puhki. Innostuimme molemmat myös Lanvinin takeista. Itse ostin lyhyemmän mallin ja toinen puolisko enemmän trenssin tyyppisen. Lähtöhinnat huitelivat n. 1200 eurossa, nyt vajaa 200 euroa.

Oma lyhyempi malli.

Ja pidempi trenssin mallinen, jossa hauskat vetoketju-yksityiskohtia.

Toinen puolisko osti myös lisää Lanvinin kauluspaitoja, aiemmat vastaavat ovat olleet  ahkerassa käytössä. Nämä ovat kivoja töihin ja iltamenoihin.

Fendiltä löysin kivan huivin, jonka turkoosi väriläiskä iski.

Jotakin uutta, mitä tässä blogissa ei ole niin nähtykään – lastenvaatteita! Ostimme lahjaksi tuttujen tulevalle pojalle Fendin tossut, vain siksi, että se on niin pöhköä. Mutta hinta näilläkin oli 20 euroa, joten... Ja sokerina pohjalla – Fendin potkupuku. Hihii, tämä tuli lahjavarastoon. Lähipiirissä on ollut vasta sen verran vähän lapsia, että kummius on antanut odottaa itseään. Kummiuteenhan kuuluu sitten aikanaan myös maailman näyttäminen kummilapselle: Pariisi, Tukholma, Rooma... Ihanan valkoinen, joten varmasti voi toteuttaa samaa luovuutta kuin tässä Baguettessa. Väriä tulee kivasti luonnostaan soseista, marjoista ja vähän falskaavista vaipoista. Asuvalinnalla saa myös aiheutettua mukavaa pientä poreilua mammakerhoissa, kun iskee taaperon kehään tämä päällä ;) Aiemmin nähdyistä kasseista paljastui siis nämä löydöt – aika kivoja juttuja. Jos minulta kystytään, niin The Mall on kyllä ehdottomasti käynnin arvoinen. Bussimatka sujuu näppärästi Firenzen keskustasta perille ja takaisin vain kymmenellä eurolla. Toki autokin on kätevä, saa enemmän ostoksia mukaan :)

Kommentit

Hanna (Ei varmistettu) http://munkorkeissakoroissa.blogspot.fi/

Mahtavia juttuja olette löytäneet, melkoisia aarteita! Mun ehdottomat suosikit olivat McQueenin paita ja Lanvinin mustavalkoiset tossut <3 Tokihan Fendin pikkutossut ja potkupukukin ovat melko hellyyttäviä :)

(Ei varmistettu)

Hienoja ja hauskoja ostoksia! Nuo Fendin lastentossut olivat ihan must, minäkin olisin ostanut. Ja huh, 20 euroa. Tuo potkupuku on toosi imelää, ihana:)!! Itse ostin joskus Baby Diorin farkkuja ym. No, laimeista aleista huolimatta mahtavia löytöjä.

T. Maija

Mikko – Private Blend

Ei, täältä. To be continued... ;)

Lena / London and beyond (Ei varmistettu) http://www.rantapallo.fi/lena

Mahtavat hinnat tosiaan... seuraavalla Italian reissulla tiedän minne menen. Ja onneksi poikaystävällä on auto. :D

Mikko – Private Blend

Määrä jää nähtäväksi ;) Ja enkö ollutkin sinun mukaasi lahjakas keräämään kaikenlaista massaa: "Toivon todella, että pääset johonkin stailaukseen missä opetetaan pukemaan rehevä takamus oikein."
Itse ajattelin ottaa suunnan taivaaseen, jonne Luojan kiitos noita tavaroita ei saa mukaan! Olisi vähän liikaa, että olen ensin raahannut ne Mallista Firenzeen, siitä Milanoon ja lopulta kotiin ja sitten ne pitäisi ottaa vielä mukaan tästä elämästä. Huh.

Pradan pelikorteille oli huutava tarve, josta en edes itse tiennyt.
Voin ainakin luvata, että kaikki näistä tulee ahkeraan käyttöön.

PS. Kannattaa muuten lukea tuo seuraavakin postaus.

Rouvaruotsi (Ei varmistettu)

Mielipiteitä saa toki olla, mutta harvemmin ilkeily ketään palvelee. Ajattelin kertoa sinulle että kauniita tavaroita enemmän ihmistä koristavat hyvät käytöstavat, koska mitä ilmeisimmin tämä tieto on sinulta pimitetty. Hyh.

Henna (Ei varmistettu)

Eikö yhtään laukkua ? :)

MrsMK (Ei varmistettu)

Ihania ostoksia! Suosikkini on tuo Dragonfly-paita, upea! Olemme miettineet loppusyksyn matkan vaihtoehdoksi Lontoota, jossa olen käynyt kymmeniä kertoja, ja Firenzeä, jossa olen käynyt vain kerran. Nyt alkoi kyllä kallistua Firenzen suuntaan, vaikken enää ihan himoshoppailija olekaan. Olet varmaan maininnut aikaisemmin, mutta se on mennyt minulta ohi, miten te menitte the Mall'iin, oliko teillä auto vai onko sinne joku oma bussikuljetuksensa? Kiitos etukäteen! Merja eli MrsMK

Tibs (Ei varmistettu) http://shoptravelfood.blogspot.com

Vitsi, miten hyviä löytöjä olet tehnyt!
Joo, kummilapselle tosiaan kuuluu sitten aikanaan näyttää maailmaa...kokemusta on:

Mikko – Private Blend

Ok, no sitten Firenze riittää. Vähän sama juttu, olen käynyt kahdesti Roomassa ja se ei ole vienyt niin mukanaan.
Joo Etelä-Ranska, huokaus. Edellisestä kerrasta on jo liian kauan.

kata (Ei varmistettu)

Kuinka paljon paskaa ihminen voi haalia ympärilleen? Et sä noita romuja hautaas mukaan saa. Tuliko ostettua tarpeeseen?

MrsMK (Ei varmistettu)

Kiitos neuvoista! Se tulee olemaan vain pitkä viikonloppu, mutta Rooma ei muutenkaan ole mun juttuni, kahdesti olen käynyt ja aina tökkii. Tiedän, että olen erittäin outo...olen kyllä käynyt Italiassa noin 35 kertaa eli siitä ei ole kysymys, etten Italiasta tykkäisi. Etelä- Ranska on myös enemmän kuin tuttu 80-luvun alusta asti, suosittelen kovasti! Merja

Mikko – Private Blend

Nuo ovat niin hyvät! Toimivat hyvin työpukeutumisessakin.
Ainakin merkin omasta nettikaupasta, Mr. Porterista, Matchesistä ja Louisaviaromasta pitäisi löytyä hyvin vaihtoehtoja.

Mikko – Private Blend

Tuonne kannattaa suunnata ja jos sattuu olemaan vielä alet, niin ehdottomasti.
Käykää sitten samalla Pradan Space-outletissa ja Mallin lähellä oli myös Fashion Valley tms. Italiassa noita outlet-paikkoja riittää!

Mikko – Private Blend

Rakastuin tuohon Dragonfly-printtiin ensi silmäyksellä, joten mahtavaa, että sain sen mukaan kokoelmaan. Se on printtinä vaan niin kaunis!
Italiaan vain! Firenze on niin ihana ja samalla voi käydä vaikka Roomassakin. Tai haikailen itse Etelä-Ranskaan...
Firenzen rautatieaseman vierestä löytyy jemmasta pieni bussiasema, josta lähtee bussi suoraan The Malliin. Hinta meno-paluulle 10 euroa. Kätevää.
Mutta jos on auto käytössä, niin voi käydä myös Pradan legendaarisessa Space-outletissa ja muissa vastaavissa.

Mikko – Private Blend

No kukin tyylillään.

Mikko – Private Blend

Olen iloinen näistä – tuo McQueenin paita on niin hieno. Ihanaa, että se löytyi vielä vaikka sesongista on monta vuotta aikaa.
Samoin Lanvinin tossut ovat niin parhaat syksyllä.
Eikö ole söpöjä, pakkohan se oli ostaa nuo.

Marjo (Helsinki Chic) (Ei varmistettu) http://helchic.blogspot.fi/

Moi! Nuo Lanvinin tossut... aah! Kauniit! Mies on yrittänyt löytää vastaavia ympäriinsä, onko vinkkejä, mistä tuollaisia voisi metsästää netistä? Terkkuja!

Marjo :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.