R/H-vaatemerkin uusi koti

 

Fredrikinkadulle muuttaneet uudet liikkeet alkavat avautua, jee! Bongasin Pupulandian Jennin postauksesta, että R/H-vaatemerkin uusi liike on auennut. Niinpä suuntasin illalla katsomaan, miltä siellä näyttää.

Johtavan suomalaisen R/H-merkin takana ovat aatesuunnittelijat Hanna Riiheläinen ja Emilia Hernesniemi. Mallistot ovat rentoja ja yksinkertaisia, mutta leikkauksissa, printeissä ja yksityiskohdissa on vaateiden jutut, jotka tekevät niistä mielenkiintoisia.
Suunnittelijat ovat muuten juuri suuntaamassa New Yorkiin esittelemään uutta sesonkia – mahtavaa!

Rentoja malleja ja ihania materiaaleja.

Myynnistä löytyy myös Karhun lenkkareita, jotka alkavat olemaan aika huudossa – joko sinulla on ne? Varsinkin tuo nuo nahkaiset mustat ovat hienot ja hinta alle 100 euroa!

Unohda Kenzo, tässä uusi it-collage! R/H-power!

R/H käyttää myös voimakkaita värejä ja printtejä mallistoissa.

Ja suunnittelijoiden Mountain-korujen muotokieli on varmasti jo tuttu?

Kannattaa käydä pistäytymässä valoisassa liiketilassa ihastelemassa ja tutustumassa mallistoon. Kevään aikana on tulossa myös vaatteita miehille – jee!

Kommentit

Sara S (Ei varmistettu) http://sarasfi.blogspot.fi/

Tuolla täytyy ehdottomasti päästä käymään. Karhun mustat lenkkarit ovat tosi makeet, harmi että olen asettanut itseni lenkkari / tennari ostokieltoon :)

Mikko – Private Blend

Käy ihmeessä, siellä on kivan rentoja ja kuitenkin tyylikkäitä malleja, joista varmasti pidät.
Nuo lenkkarit ovat kyllä tosi hienot!

lellu (Ei varmistettu)

Eikäää, mullon siis aivan mahtavan stylet kengät, äitini vanhat kirkkaan siniset karhut jostain 70 luvulta kai. Ja vielä hyvässä kunnossakin. En niitä siis juoksemiseen käytä vaan lähinnä käyn niillä mustikkamettässä

Mikko – Private Blend

Niin ne tulee takaisin :) Ja mikä sävy, ei löydy uusista sellaista. Ei lenkille vaan villakangastakin kanssa kaupungille. Ja metropolien katumuotikuviin Karhuja kiitos!

Kommentoi