Ladataan...


Kävin kaupassa hakemassa tiistain laatudraamaa Downton Abbeya varten leivoksia.Olen löytänyt lähes täydellisen leivoksen. Stockmannin 150-vuotisjuhlan kunniaksi valmistetulla leivoksella on potentiaalia klassikoksi. Tuhtia suklaata raikastaa passion.  Samalla huomasin, että Dolce & Gabbanalta on tullut uusi kivan näköinen tuoksu, The One Sport. Raikas vesituoksu on kiva uutuus kesään (ja Lontoon kesäolympialaisiin). Makeaa tuoksua syventää sopiva mausteisuus. Ensimmäinen The One  for Men on yksi suosikeistani, mutta The One Gentleman on jäänyt peilikaappiin.
  Kuva/malemodelscene.net Voit aistia tästä vielä sydäntuoksua.  

Ladataan...

 Laskujen seassa odotti piristävä kirje. Givenchyn miesten kevätmallisto on saapunut Pariisin liikkeisiin. Mukana  kuoressa oli vielä muistutuksena kevään lookbook. Tämän takia on mielestäni kivempaa asioida merkkien omissa liikkeissä shop-in-shopien tai multibrand-liikkeiden sijaan. Palvelu on aivan toista. Mielelläni lähtisin taas piipahtamaan Pariisissa tai Lontoossa, tämänkin myräkkäpäivän jälkeen, mutta ehkä sitten myöhemmin keväällä. Givenchyn miesten vaatteet tai edes kengät eivät ehkä ole se minun juttuni, mutta laukuissa löytyy onnistumisia. Kannattaa muuten kurkata jo syksyn mallistokin.
 

Ladataan...

Käydessäni päivällä asioilla huomasin, että Efva Attling on avannut liikkeen uusiin tiloihin Mikonkadulle. Ehkä en ollut noteerannut asiaa jo aiemmin viereisen Hilfigerin liikkeen opening soon -teippausten aiheuttama järkytyksen vuoksi. Toki jälkimmäinen merkki tuo rakkaita muistoja yläasteajoista, mutta olisihan tuon arvokkaan liikepaikan voinut täyttää muutenkin. 

Ehdin tänään käymään myös äskettäin avatussa Missoni Homessaja ostin uudet pirteät käsipyyhkeet. Liikkeestä löytyy myös sisustustyynyjä, huopia, erä huonekaluja, verhoilukankaita ja tietenkin väriä. Kiva kun noidenkin täydennys käy nyt vaivattomasti. Olen aiemmin hankkinut kyseisiä pyyhkeitä Turusta, ihanasta Sisustuksen Koodista. Se, Cafe Brahen lounassalaatti, Cafe Artin leivonnaiset ja oman paahtimon kahvi sekä Aurajoen rannan liikkeet ovat varteenotettava syy tehdä retki Turkuun.      Käykää muuten katsomassa Oscareiden pukuloistoa. Suosikkini oli Gwynetin puku, mutta pidin myös Penélopen, Emma Stonen sekä pystin kotiin napanneiden Ocatavian ja Merylinpuvuista.
 

 

Pages