Ladataan...

Tapoihini kuuluu hoitaa kasvojani muutaman kerran viikossa kuorinnalla. Yksi suosikeistani on ehdottomasti tämä Clinique Turnaround -naamio, joka sisältää puhdistavia rakeita ja salisyylihappoa. Ne tekevät siitä erittäin tehokkaan, jolloin vain hellä hieronta riittää ja vaikutuksen huomaa heti.

Ladataan...

Ladataan...


Jokainen laukkukokoelma vaatii Chanelin. Miehille on hankala löytää sopivaa laukkua tai oikeastaan mitään muutakaan kyseiseltä merkiltä, mutta onneksi New Yorkin matkalla onnisti. Kävin nimittäin taas toiveikkaana liikkeessä kyselemässä uusia malleja ja tämä tuotiin näytille. Ihastuin heti. Olkalaukku tuo myös mukavaa vaihtelua salkkuihin ja 'weekendereihin'. Ostin sen Sohon liikkeestä, samasta joka nähtiin Sinkkuelämää-sarjan viimeisessä jaksossa. Ooh, muistoja.

Ladataan...

Ladataan...

Pääsin työn puolesta juhlistamaan tänään 25-vuotiasta Gloriaa ja samalla nostettiin malja myös uudelle Gloria Design-lehdelle. Illassa jaettiin myös palkintoja muodin, kauneuden ja kulttuurin alalta. Laitan myöhemmin lisätietoja palkituista. Lehdessä on tapahtunut paljon muutoksia viime vuosina, mutta nyt jäämme innolla odottamaan tulevaa. Onnea päätoimittaja Minna Jutille ja Gloria-perheelle!

    

27.3.2012 Glorian 25-vuotisjuhla
Ravintola Sipulin Talvipuutarha oli pakkautunut täyteen juhlijoita.Jälkiruoaksi oli tarjolla upeita kakkuja.

Juhlaan oli koottu esille muotikuvanäyttely, jossa oli muistoja vuosien varrelta.  

Ladataan...

Pages