Ladataan...


Tämä olikin aika työntäyteinen viikko. Lisäksi joka ilta oli jotain ohjelmaa, joten ihan kiva, kun ainakaan täksi illaksi ei ole tiedossa mitään erikoista. Aion siis käydä syksyn lehtien kimppuun, joita onkin alkanut jo tippua oikein urakalla!

Hauskaa saada paljon uutta luettavaa ja tutkittavaa. Ehdin pikaisesti selaamaan jo viime viikolla reissuni aikana ilmestyneen Costumen ensimmäistä numeroa, mutta en päässyt vielä sen pidemmälle. Tuo on ehdottomasti tervetullut lisä, kuten jo aikoinaan iloitsinkin.

Eilen postinkantaja oli myös joutunut raahaamaan yli 900-sivuisen Jenkki-Voguenkin perille. Muhkea lehti juhlistaa muuten 120-vuotista taivaltaan.
Viikon toinen synttärijuhlija on Helsingin Kiehl's, jota kävin onnittelemassa ja lunastamassa (kohtalokkaasti) samalla Facebookin kautta tulleen juhlatarjouksen. Tuli sitten täydennettyä varastoa oikein kunnolla...

Ihanaa ja rentouttavaa viikonloppua!

Ladataan...

Ladataan...

Pistäydyin eilen tutustumassa keskustan Stockmannin Argos-halliin rakennettuun Design-tapahtumaan. Sinne on koottu 24 arjen sankaria -näyttely sekä yhteistyössä Artekin ja taiteilijoiden Grönlund & Nisusen toteuttama Stool 60 -näyttely/installaatio. Se lähtee myös kiertämään maailmaa juhlistaen 80-vuotta täyttävää Aallon klassikkojakkaraa. Onnea Alvar!
Arjen sankari -näyttelyyn on 24 muotoilijaa/muotoiluvaikuttajaa valinnut tuotteen, jonka muotoilu tuo iloa heidän arkeensa tai tekee siitä sujuvamman. Mukana muun muassa Bialetti-mokkapannu, Rukka-sadetakki, iPad sekä hakaneula. Suomalaisista kodeista löytyykin ihan arkikäytöstä monia muotoilun klassikoita kiitos juurikin Aallon, Fiskarsin tai Marimekon.Näyttelyn missio on hauska, se kehoittaa katsomaan arkista esinemaailmaa uusin silmin ja löytämään sieltä helmiä. Mikä olisi sinun poimintasi? Mikä tuote tekee arjestasi paremman tai ilahduttaa sitä? Ainakin näin aamuisin omaa arkeani helpottaa Moccamaster ja ilahduttaa Trienna-pöytä.


Syuro-teepurkin ovat tyylikäs tuttavuus
Sarpaneva on klassikko, mutta en ole aiemmin kuullut sitä verrattavan mikroon
Joskus muotoilun innovaatiot löytyvät arkisistakin esineistä
Stool 60 -näyttely koostuu 400 Aallon E60-jakkarasta
Näyttelyn ajan Argos-hallissa on myös hauska nostalgia-kahvila
Samassa yhteydessä pääsi myös klikkailemaan uutta Stockan Style Guidea, jota pääsee kurkkaamaan myös tästä.

Ladataan...

Ladataan...

Taustalla Chanel-kirja, jossa esiteltynä korut, vaatteet ja tuoksut
Hehkutinkin aiemmin Chanelin uusinta Coco Noiria ja kävin tuoksuttamassa sitä heti Stockmannilta, kun se saapui hyllyihin. Tuoksu oli juuri niin hyvä kuin teaserit antoivat ymmärtää, joten uskalsin hankkia sen tuttavalle lahjaksi palveluksesta. Tuoksu on tosiaan onnistunut, siinä on juuri sopivasti syvyyttä eikä se ole liian makea. Ja pullo on niin hieno!

Ladataan...

Pages