Ladataan...

Näin syyskuun viimeisenä päivänä on ehkä syytä postata myös kuukauden laukkumuisto. Mulberryn Sandhurst on ehdottomasti syksylaukku sen värin sekä massiivisuuden vuoksi. Tämä sopii hyvin raskaampien saappaiden pariksi, joita voi jo pikkuhiljaa käyttää... Joten nyt tämäkin yksilö pääsee kesätauon jälkeen ulkoilemaan.

Se on samalta ajalta kuin Mulberryn Maggie-laukku ja mukana onkin nuo tutut lukot. Malli on saanut muotonsa brittiarmeijan käyttämistä karttalaukuista ja se näkyy myös super-paksussa satulanahkassa. Mikään klassinen malli kyseessä ei tosiaan ole, mutta jokin laukun suunnittelussa ja sen karskiudessa vetosi muutama vuosi taaksepäin.
Erikoisemman muodon vuoksi kävin mallailemassa tätä usein, mutta kun se tuli aleen, päätin lopulta pelastaa sen.

Se ei päätynyt ihan suoraan kotiin, sillä kun olin ostamassa sitä, ihmettelimme myyjän kanssa toisen lukon löysyyttä. He lähettivät sen ensin takaisin Englantiin kiristettäväksi, jonka jälkeen sain sen käyttöön. Mulberryllä on kyllä hyvä palvelu ja heidän kauttaan saa laukut tarvittaessa huoltoon kätevästi.


Tässä valossa näkyy paremmin laukun oikea väri
Tuttu lukko Maggie-malleista

 Tässä laukku asukuvassa, josta hahmottaa paremmin sen koon.
Neule ja farkut/Uniqlo, kengät/Bianco (ostettu vanhoina hyvinä aikoina), ranneke/Fendi, kello/Calvin Klein Jean
Tuoksu/Gucci Pour Homme

Ladataan...

Ladataan...

Eksyin yksi päivä katsomaan Burberry Prorsumin syksyn mainoksissa näkyneitä niitti-asusteita. Ihan näyttäviä kyllä, mutta niin on hintakin. Selasin samalla vähän Burberryn muitakin tuotteita ja sieltä löytyi lisää mielenkiintoista hinnoittelua. Vai mitä sanotte seuraavista? Lisäsin kärjistystä ja laskin hinnat vielä markoissa :)
Niitti-dokumenttisalkku 2295 euroa (13 540 mk)
Alligaattori-laukku, 27 000 euroa (159 300 mk)
Cashmere-neule, 1195 euroa (7 050 mk)
Mokka-laukku 1995 euroa (11 770 mk)
Phyton-hanskat 995 euroa (5870 mk)
Ankan pää-koristeinen sateenvarjo, 950 euroa (5605 mk)
Kuvat/Burberry.com
Että sillä lailla. Ehkä näillä kärjistyksillä on pyritty nostamaan Burberryn profiilia, joka on välillä sakannut. Jos siis tuntuu, että isänpäiväksi ei keksi mitään hienoa lahjaa, niin nettikauppa toimittaa kyllä Suomeen ;)

Ladataan...

Ladataan...

Huomasin kotimatkalla, että uusi Vogue Hommes International syksy/talvi on tullut lehtipisteisiin, niinpä kävin hakemassa tuon odotetun numeron.Nopealla silmäyksellä bongasin myös Saint Laurent Parisin uudet mainokset. Ne ovat menneet melko minimalistisiksi ja niissä on hieman Tom Fordin henkeä. Samaa tyyliä nähtiin aiemmin Gwynetin uudessa laukussa. Maanantaina Pariisin muotiviikoilla sitten nähdään, millainen on Slimanen Saint Laurent. 
Mukavaa perjantai-iltaa!
Uuden numeron taustalla elokuun Ranskan Vogue, jonka perinteinen syyskuun editorial oli huippu-kaunisSaint Laurent Paris uudet mainoskuvat/globalgrind.comRannekkeita valokeilassa, lupaavaa!

Ladataan...

Pages