Ladataan...

 

Vielä ehtii lokakuun puolelle; kuukauden laukkumuisto. Guccin laukku on suosikki vuosien takaa ja kutsun tätä lempeästi 'kuralaukuksi'. Tämä sen takia, koska tuo on aika kiitollinen syksyn roiskeita ja loskaa ajatellen.

Laukku tuli hankittua joskus New Yorkista ja iloitsen siitä edellen. Vaikka tämä nyt edustaa näkyvämpää logomaniaa, on tietyissä Guccin malleissa sellaista kivaa vintage-fiilistä, kuten tässä. Pidän myös tuosta web-raidasta, joka koristaa kylkiä. Laukku on myös mahtavan tilava, sinne mahtuu viikonloppureissun tavarat tai Maddy, mutta sitä voi silti käyttää töissä tai kaupungilla.

Laukku on yllättävän syvä, joten se vetää hyvin tavaraa.

Rakastan tällaisia härpäkkeitä ja yksityiskohtia. Yleensä sellaiset painavat aina vaakakupissa hankinnan eduksi.

Klassinen web-raita.

Laukun viimeistelee yksityiskohdat ja kauniit tikkaukset.

Laukun pinta on kanvaasia tai tuttavallisemmin vahakangasta. Se on ainakin helppo pitää siistinä eikä tosiaan tarvitse murehtia kuraa ja sadetta.

Tässä vielä vähän tunnelmia tuolta matkalta, oi New York!

PS. Muista osallistua 100 euron arvoisen Selected-lahjakortin arvontaan!

Ladataan...

Ladataan...

*Yhteistyössä Selectedin kanssa*
Torstain VIP-iltaan liittyen minulla on mahdollisuus järjestää arvonta, jossa yksi onnekas voittaa 100 euron arvoisen lahjakortin Selectedille. Kävin tutustumassa Helsingin Aleksanterinkadun myymälään tulleisiin juhlakauden uutuuksiin jo etukäteen ja poimin niistä omia suosikkeja.

Kannattaa muistaa myös Selectedin asusteet.

Valitsin uutuuksista viisi suosikkituotetta, jotka käyvät myös tulevaan juhlakauteen. Arvontaan voi osallistua kertomalla kommenttiboxissa, mikä näistä on suosikkisi. Vastausaikaa on 6.11. klo 23:59 saakka.

1. Well Suited

Puvulle on aina käyttöä ja Selectedin uutuuksista löytyi ohut villakankaasta tehty puvuntakki. Plussana hauska kiilto, joka tekee puvusta modernin ja tuo siihen juhlavuutta. Rennompiin tilaisuuksiin puen mieluiten puvun takin, kauluspaidan, farkut, vyön ja siistimmät kengät. Näin look on siisti, mutta ei liian tunkkaisen virallinen.

One Mylo -puvuntakki 169,90 euroa

2. Smart Casual

Pidän paljon Selectedin kauluspaidoista ja niitä onkin tullut ostettua vuosien varrella. Itse käytän yleensä suoria housuja ja jotakin juuri tällaista kauluspaitaa.

David Shirt 49,95 euroa

3. Tartan

Sesongin hittikangas on ehdottomasti ruutu/tartan. Tässä kiva versio, joka sopii rennompiin juhliin tai pikkujouluihin.

Old Shirt 49,95 euroa

Huomaa hauska ohut pyöristetty kaulus. Kaveriksi tähän sopii esimerkiksi rusetti.

4. Trench Coat

Lyhyt trenssi on klassikko ja ainakin itselläni tällainen on ahkerassa käytössä.

Bowery DB -trenssi 149,95 euroa

5. Sail Away

Neuleet ovat kylmien ilmojen ilo. Rento, helppo ja siisti vaihtoehto. Kun en jaksa silittää aamuisin kauluspaitaa, valitsen siistin neuleen ja farkut. Tämä toimii myös vaikka anoppilassa vieraillessa.

Board Shawl 49,95 euroa

Kivan erilainen kaulus ja nappi-yksityiskohta.

Heh, huomaa miten muuttumaton ilme mallinukella on ;)

Huomasin myös myymälään tulleet rusetit ja kravatit. Maastokuvio on juhlava, mutta silti rouhea.

Jos näistä ei löydy oikeaa sävyä juhliin, niin ei mistään.

Vielä ehdit ilmoittatua mukaan torstain Selected Femme/Homme VIP-iltaan Helsinkiin, Espooseen, Turkuun tai Tampereelle. Itse olen paikalla Helsingin myymälässä ihanan Hannan kanssa, nähdään siis siellä!

Ladataan...

Cliniquen klassikosta, Dramatically Different Moisturizing Lotionista on tullut päivitetty versio. Voide on minulla päivittäin käytössä ns. perusrasvana, joten kiva saada tämä testiin, kun vanha pullo joskus loppuu.
Paranneltu koostumus lupaa siis entistä paremman ja kestävämmän kosteutuksen. Uuden version tunnistaa nimen perässä olevasta +-merkistä.

Kuvat/clinique.com

Pages