Ladataan...

 

Terveisiä Lontoosta! Matka oli oikein onnistunut ja neljä päivää reissussa teki hyvää. Kirjoitinkin jo aiemmin vinkeistä ja suunnitelmista.
Tässä vielä näin vuodenvaihteen tervehdyksenä Instagramiin ja Facebookiin nousseita kuvia, jotka kiteyttävät hyvin matkan tunnelmia. Nämä kuvat räpsitty puhelimella, joten laatu voi olla hieman kyseenalaista ;) Lisää kunnon kuvia matkasta ja ostoksista tulossa, kunhan saan laukut lopullisesti purettua ja otettua kuvat.

Hello London – miten kodikas näky.

Aamulennon lähtöä odotellessa Helsinki-Vantaalla, pino lehtiä matkalukemisena.

Hotellina palveli hyväksi havaittu Millenium Hotel Knightsbridge, jonka sijainti Sloane Streetillä on mitä mainioin. Alakerrassa on mm. Gucci ja vastapäätä Hermès ja Fendi. Sekä Harrods, Harvey Nichols että Mayfairiin kätevästi vievä Piccadilly Linen metropysäkki näkyvät hotellista.

Joulumarkkinatunnelmaa parhaimmillaan Selfridgesillä.

Perinteinen kello viiden tee ystävämme kanssa, joka sattui myös olemaan Lontoossa samaan aikaan.

Harrods tarjosi taas mukavan alevalikoiman.

Eikä Old Bond Streetin liikkeetkään pettäneet. Tässä Hermèsin jouluikkuna.

Aleista tuli tehtyä oikein hyviä ja jo aiemmin himoittuja löytöjä. Ok, mukaan tuli myös uusia odottamattomiakin tuttavuuksia.

Lahjoja itselle ja tuliasia myös Suomeen.

Ehdin ostoksilta myös käymään gallerioissa ja Somerset Housessa esillä olleessa muotilegenda Isabella Blow: Fashion Galore! -näyttelyssä.

Iltaisin oli kiva/(ehti) istahtamaan hetkeksi drinkeille. Tässä Harvey Nicholsin yläkerran loungessa.

Kotiinpaluun aika. Paluulentoa odotellessa lentokentän loungessa.

Kotiin pääsyn jälkeen oli aika hakea pikku-Maddy hoidosta. Kuten isäntäkin, Maddy luottaa myös isoihin laukkuihin ;)

Vaikka matkustaminen on ihanaa, on myös kiva tulla kotiin ja nukkua taas omassa sängyssä!

Samalla kiitän kuluneesta vuodesta ja toivotan kaikkea parasta vuodelle 2014!

Ladataan...

 

Vielä ehtii esittelemään tämän vuoden viimeisen laukkumuiston. Giorgio Armanin laukku on vuosia sitten tehty hankinta Woodbury Common Outletista.
Menimme sinne silloin ensimmäisenä kokonaisena NYC-päivänä ja ihastuin tähän heti. Muistan, miten mietin, että löytyyköhän Manhattanin liikkeistä nyt jotakin 'parempaa', kun en ole niiden tarjontaa vielä ehtinyt katsastamaan... No laukku lähti mukaan, eikä ole tarvinnut katua.

Vaikka pinta antaa ymmärtää muuta, ei tämä ole pythonia – kai. Käsittääkseni nahka on vain käsitelty noin suomumaisesti. Ruskea väri ja tuo erikoinen pinta ovat kuitenkin kivaa vaihtelua. Laukku ei myöskään ole aivan niitä isoimpia, joten sitä voi käyttää hyvin myös arkena. Armanin laukku täydentää myös hyvin A-Z-laukkukokoelmaa, talolta ei yleensä tule ihan ensimmäisenä katsottua vaihtoehtoja, vaikka sieltä löytyykin upeita malleja.

Tässä ihanassa talvi-keinovalossa näkee vähän erilailla tuon värin.

Pintaa tarkemmin.

Ladataan...

 

Toivottavasti joulu sujui mukavasti! Täällä ainakin oli oikein leppoisa ja rauhallinen juhlinta läheisten kanssa.
Vaikka alkaa varmasti olemaan makea ja varsinkin suklaakiintiö täynnä, niin on pakko jakaa jouluviikon kaakaohetki.

Menimme siis Kluuvikadun Fazerille kahville ja päädyimme kerrankin ottamaan Karl Fazer kaakaon, jossa saa itse 'koota' kuumanjuoman. Tarjottimelle tulee siis kupillinen 70% tummasuklaa kastiketta, kuuma maito, kermavaahtoa, marianne-rouhetta, chiliä, kardemummaa ja konvehteja.

Kluuvikadun Fazerissa on tunnelmaa. On myös hauskaa, että se on auki arkisin aina klo 22 asti. Tuonne on kodikasta tehdä retki vaikka joku ilta vähän myöhempäänkin.

Tässä kevyt kaakaokupillinen.

Kodikasta tapaninpäivää!

Pages