Ladataan...

Pidin vapaapäivän hoitaen asioita ja nauttien arkivapaasta kaupungilla. Iltapäivällä suuntasimme Anopin luokse, kun toisen puoliskon siskon perhe on tullut käymään Suomessa. Menimme Vuosaaren kartanon pihalle kävelemään, leikkimään ja nauttimaan vehreydestä. En taas muistanutkaan, miten kiva paikka tuo on.

Päärakennuksessa toimii päiväkoti, joten tuolta löytyy lapsille oikein hyvä leikkipuistokin.

Ison tammen alla on söpö 'eväspaikka'.

Tiluksia

Ihanaa vehreyttä!

Pidän etenkin tuosta kunnon kivimuurista.

Toinen nappuloista oli innoissaan taas pyöräilystä.

Pyörä jätettiin parkkiin ja Anopin pakkaamat eväät kaivettiin esille.

Iltapäiväkahvit muhkean lehvästön suojassa, käy!

Myös tuttu nappisilmä oli menossa mukana.

Ilma oli täynnä raikkautta ja tuoksuja.

Sitten toinen kukkanen...

Än, yy, tee... – valmistautumista asukuvaan.

... NYT!

Collage/McQ, farkut/Uniqlo, tossut/Alexander McQueen for Puma, laukku/Proenza Schouler, kello/Triwa, ranneke/Bulgari, tuoksu/Tom Ford Black Orchid

Asusteet lähikuvassa.

Toinen puolisko nautti myös kävelystä ja kauniista maisemista ;)

Anoppi poimi mukaan vähän viemisiä kotiin.

Edellisten tilalle.

Olin unohtanut, miten hyvä tuoksu kieloista tulee.

Nappulat olivat ehtineet jo asettua taloksi.

Sunnuntaina juhlitaan 5-vuotiaan syntymäpäiviä – valmisteluja.

Ihanaa viikonloppua!

Ladataan...

Huomasin viime viikolla, että peräti neljä rannekelloa oli pysähtynyt – sen siitä saa, kun ne käyvät samaa aikaa ;) No nyt kaikki toimivat taas, ruuhkautin vähän palvelupistettä sitten kerralla... Calvin Kleinin aika massiivinen kello menee hyvin rennompaan lookiin, Michael Korsin kello sopii hyvin kesään, Calvin Kleinin pelkistetympää kelloa tulee käytettyä kauluspaitojen kanssa ja Versacen kello on astetta sporttisempi. Eilinen pyhä oli sopivan sateinen, joten sain vähän siistittyä räjähtänyttä kauluspaitakaappia ja pakattua, toiveikkaana, viimein pois talvitakit ja -kengät ja kaivettua esille keväisemmät (tein kivoja löytöjä:)) – mahtavaa. Tämä on ollut listalla ainakin kuukauden, mutta se on kummasti jäänyt. Kellojen jälkeen seuraava kuorma menee sitten suutarille, ainakin viidet mustat kengät kaipaavat ensiapua. Tunnustus, olen maailman huonoin vaate- ja kenkähuollossa...  

Ladataan...

Eilen oli iloinen jälleennäkeminen, ystävämme palasivat Amerikan road tripiltä viime viikonloppuna ja näimme pitkästä aikaa. Mahtavaa! Joku muistaa ehkä läksiäiset, joita juhlittiinkin teemaan sopien. He ottivat siis kolmen kuukauden sapatin ja kiertelivät Amerikkaa San Franciscosta – New Yorkiin. Reitillä muun maussa Las Vegas, Grand Canyon, Texas, Missisippi, Alabama, Florida, Washington, Hamptons... Las Vegasiin kuuluu tietenkin, Elvis-häät! Heidän häitään juhlittiin siis vähän perinteisemmin pari kesää sitten. Tämä oli Jenkki-elämykseen kuulunut valan uusinta. Asiaa! Alkuun skoolattiin J.P.Chenet Ice Edition -kuohuvalla. Se onkin aika hauska uutuusjuoma kesän juhliin – karvalakkimalli Moët Ice Impérialista. Kannattaa nauttia jäiden kera ja mukaan voi lisätä vaikka minttua, limeä tai sitruunamelissaa. Tilasin pari pulloa jo kesää varten, kun tämä kuuluu tällä hetkellä vain tilausvalikoimaan.

Pöytä oli tutusti katettuna valmiiksi, kuten niin monesti aiemmin.

Valmisteluja

Alkuun avokadoa ja katkarapuja.

Punaviini oli tuominen yhteiseltä Madridin matkalta ja sen äärellä muisteltiinkin tuota mahtavaa reissua, ja suunniteltiin seuraavaa syksyksi– Etelä-Afrikkaan?

Kesäinen, kirkaslieminen lohikeitto, nam.

Keiton kanssa tietenkin ruisleipää, pitkästä aikaa myös isäntäparille.

Jälkiruoaksi oli vielä mango-rahkaa ja jäätelöä. Olipa kiva ilta!

Pages