Ladataan...

Tässä vähän tulevasta matkasta. Suuntaamme nimittäin marraskuussa Etelä-Afrikkaan samalla porukalla, jolla olimme myös Madridissa. Mahtavaa nähdä taas uusi maa! Kaksi ystävistämme ovat asuneet Kapkaupungissa jo melkein vuoden, joten meillä on jo valmiit oppaatkin viemässä eri paikkoihin. Vinkit ovat silti hyvin tervetulleita! Pitää itsekin vielä listata juttuja ja nähtävyyksiä. Olemme suunnitelleet, että olemme osan ajan Kapkaupungissa ja käymme samalla myös Stellenboschsissa, joka on yksi Afrikan viiniteollisuuden keskuksista. Tässä jo vähän poimittuna fiilistelykuvia. Tuosta tulee varmasti ikimuistoinen matka, Hakuna matata!

Kapkaupunki sijaitsee vuoriston ja rannan syleilyssä.

Vierailemme viinitiloilla, jossa voisi viettää pari yötäkin.

Hyväntoivonniemessä voisi myös käydä, vaikka se ei nyt olekaan virallisesti se eteläisin paikka Afrikassa.

Haluaisin ehdottomasti nähdä näitä kavereita!

Vierailu myös safarilla on listalla, pitäisihän sitä nähdä Big Five: elefantti, leijona, buffalo, leopardi ja sarvikuono. Harmi, että tuolla alueella ei ole autenttisia luonnonpuistoja.

Kuvat/southafrica.net

Vielä aiheeseen sopiva video :) Muistatko tämän?

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=FkaM8cdY0g8[/embed] Näitä vähän isompia matkoja joutuu suunnittelemaan ja varailemaan jo hyvissä ajoin. Niinpä meillä on jo kevään matkakin aika pitkälti koottuna, mutta siitä lisää ihan omana postauksena jossain mutkassa. Vähän vinkkiä löytyy kyllä täältä :) Mutta nyt fiilistelemään Etelä-Afrikkaa!

Ladataan...

Oletteko käyneet jo Roobertin Herkussa? Kuluneella viikolla vietettiin avajaisia, sisään ei oikein mahtunut silloin, mutta hyvä niin, kertoo vaan hyvästä alusta :) Kävin siis tänään yrittämässä uudestaan. Karkkikauppa sijaitsee siis Fredrikinkadun ja Merimiehenkadun kulmassa.

Kauniit purkit ja herkut kutsuvat jo ikkunasta.

Tervetuloa!

Eikö ole somaa sisältä?

Mahtava valikoima karkkeja täyttää kaupan tasot.

Purkkien päällä on kirjoitettu dymolla nimet.

 

Valikoimassa on myös vähän harvinaisempiakin karkkeja.

Konvehteja ja nekkuja löytyy myös.

  Oli pakko ostaa pikkupussit viikonlopuksi. Karkit laitetaan nostalgisiin paperipusseihin, johon saa vielä sinetin.

Ostin vielä salmiakkisoftista.

Kaupunki oli täynnä siivouspäivän kirppispöytiä.

Bongasin myös toisen sympaattisen tulokkaan, Fredan Lihakauppan. Mahtavaa, että tällaisia kivijalkamyymälöitä tulee taas! Päivän asuna sporttisempaa. Takki/4You housut/Zara, laukku/Chanel, rannekoru/Hermès, kello/Versace, kengät/Lanvin, tuoksu/Chanel Sport

Italiasta hankitut kengät pääsivät heti ilmojen vähän viilennyttyä käyttöön.

Kivaa lauantaita!

 

Ladataan...

Selatessani Helsingin juhlaviikkojen ohjelmalehteä pysähdyin Sophie Ellis-Bextorin kohdalle. Ensimmäisenä mieleeni tuli Murder on the Dance Floor, vaikea nimi, voimakas ääni, poskipäät ja kuvankaunis naama. Sophien näkeminen ja kuuleminen livenä kiinnosti tietenkin, joten klikkasin Lippupalveluun.

Huvila-teltta on ihanan tunnelmallinen paikka keikoille, joten oli hauskaa päästä nauttimaan taas tuosta.

Ensimmäinen osa keikasta koostui uusimman albumin Wanderlustin kappaleita kuten: Young Blood, Runaway Daydreamer, The Deer & The Wolf. Sophiehan on tunnettu disco ja tanssimusiikista, mutta tämä albumi tuo esille erilaista puolta hänestä. Ja tämä tunnelma sopi täydellisesti Huvilaan – Sophien voimakas ja värikäs ääni pääsi ehdottomasti oikeuksiin hieman rauhallisemmissa kappaleissa. Juuri sitä mitä kaipasin ja odotin! Pitääkin ehdottomasti tutustua albumiin paremmin.

Setissä kuultiin myös aiempia kappaleita muun maussa albumilta Make a Scene.

Sophien voimakas ääni pääsi oikeuksiinsa rauhallisemmissa kappaleissa.

Jälkimmäinen osa konsertista oli omistettu luonnollisesti tanssille. Setti lähti käyntiin heti Take Me Home -kappaleella, discodiiva pääsi valloilleen. Muina covereina kuultiin muun muassa Lady (Hear Me Tonight) ja Sing it Back ja illan lopetti arvaa mikä kappale? Sophie päätti illan vielä hiippailemalla teltan takaosaan ja laulaen siltä ilman mikrofonia kitaran säestyksellä vielä yhden kappaleen, joka kruunasi intiimin keikan. Oikein hyvä keikka siis! Sophie otti yleisön haltuun ja laulu sekä esiintyminen tulivat vaivattomasti ja ammattimaisesti, luonnollisesti.

Oletko menossa Juhlaviikoille tai onko vinkkejä?

Pages