Ladataan...

Miss Lady Gaga on julkaissut vähän yllätyksenäkin albumillisen jazzklassikoita yhdessä itse Tony Bennettin kanssa, Cheek to Cheek. Mukana albumila ikivihreitä muun maussa Lady Is a Tramp, Ev'ry Time We Say Goodbye, Nature Boy, Bewitched, Bothered and Bewildered...

Steven Klein on kuvannut albumin kansivihkon.

Tässä vähän makupaloja musiikista. Gagalla on voimakas ääni, joten se pääsee kyllä hyvin oikeuksiinsa tällaisissa kappaleissa. Tykkään! [embed]?list=UU07Kxew-cMIaykMOkzqHtBQ[/embed] [embed][/embed]

Ladataan...

Gucci on lanseerannut oman kosmetiikkasarjan tuoksuperheen jatkeeksi. Nyt siis talolta löytyy ihonhoitotuotteita, kynsilakkoja, huulipunia, ripsivärejä – koko paletti.

Gucci Cosmetics -sarjan takana on talon luova johtaja Frida Giannini sekä meikkitaitelija Pat McGrath. Sarjan mainoskasvona on Charlotte Casiraghi.

Luomivärit, aurinkopuuterit ja sudit

Värisuora tyylikkäitä kynsilakkoja

Ja tietenkin myös huulipunia

Pitää itse muistaa seerumi ja kosteusvoide.

 Kuvat/Guccibeauty.com

Hyviä uutuuksia lahjakauteen, pitää hankkia ehdottomasti näitä lahjavarastoon!

PS. Muotimaailman uutisena: Huhun mukaan John Galliano laskeutuisi Maison Martin Margielalle vastaamaan etenkin haute couture -mallistosta.

[embed][/embed]

Ladataan...

Kooste viikon 4 (oho) laukuista.

Maanantaina käytössä oli Balenciaga Giant Weekender -laukku.

Tiistaina toinen klassikko, Guccin laukku joka sopiikin hyvin näin syksyyn. Vaikka se on aika logomaniaa iskee se silti vieläkin.

Web Stripe

Lisää syksyisiä laukkuja, Army Green Proenza Schouler PS 1, Travel Size.

Tauon jälkeen (kesä) Mulberry Piccadilly, jota käytän myös paljon syksyllä. Se jotenkin sopii kumisaappaisiin ja sadesäähän. Ihastuin tähän taas uudestaan. Perjantain rentoon lookiin sopi ikivanha Zaran laukku. Tämä on muisto opiskeluajoilta. Ostin aikoinaan aika monta laukkua Zarasta, mutta sittemmin ne tullut myytyä kirpparilla pois.

Lauantaina kaupungilla mukana oli Saint Laurentin laukku, joka näkyi asukuvassakin.

Sunnuntaina mökillä mukana oli Mulberry Maxi Mabel, joka on myös ihan mahtava laukku.

Hyvää uutta viikkoa!

 

Pages