Ladataan...

Kävin keskiviikkona katsomassa tänään ensi-iltaan tulevan uuden James Bond -elokuvan Spectren Bollingerin kutsumana. Bond on kyllä aina luottoviihdettä eikä tämäkään elokuva petä. Ajoitus on vielä hyvin isänpäivän alla, jos haluaa viedä isin leffaan.

Bondit olivat pienenä kyllä kovassa katsonnassa, mutta Craigin esittämät menevät itseltä jo vähän sekaisin. En oikein muista, mitä niissä on tapahtunut tai osaa erottaa niitä toisistaan. Craig tuo kyllä hyvin Bondin nykypäivään, että ei siinä mitään.
Sam Mendesin ohjaamiin Bondeihin on tullut mukaan myös synkempää, tai 'realistisempaa' maailmaa. Bond ei ole enää vain koomikko, vaan mukaan on tuotu myös inhimillisyys ja enemmän tunnemaailmaa. Jäin kyllä kaipaamaan isosti Judi Denchiä...

Bond-elokuvien juoni ja rakenne ei paljon esittelyjä kaipaa. Kuten sanoin taattua laatua nykypäivässä. Uhkana velloo digitaalisuus ja globaalivalvonta. Samaan aikaan 00-ohjelma ja agentit kamppailevat YT:issä tietokoneita vastaan.
Tähän elokuvaan on myös tuotu mukaan tosi paljon viittauksia aiempiin elokuviin, mikä on aika hauskaa. Tarina vie myös Bondin lapsuuteen ja niputtaa monen elokuvan tapahtumat yhteen.

Bondin tyylin voi myös aina luottaa. En ehtinyt vielä käydä tuotelistaa läpi, mutta ainakin Tom Ford, Omega ja söpön eurooppalaisesti myös Chloé näkyivät leffassa.

Ennen leffaa nautittiin tietenkin elokuvaan sopien Bollingeria Bar 7 Blingsissä Radisson Plazassa. Kiitos muuten tyylikkäästä leffaseurasta Petra ja Vesa.

Elokuva alkaa vauhdikkaasti ja upeasti kuvattuna México Citystä.

Elokuvassa nähdään muun muassa Monica Belucci ja hieman erilaisena bond-tyttönä Lea Seydoux.

Kuvat: Francois Duhamel Copyright: © 2015 Metro-Goldwyn-Mayer Studios Inc., Danjaq, LLC and Columbia Pictures Industries, Inc. All rights reserved.

En aluksi innostunut niin Sam Smithin esittämästä tunnuskappaleesta Writing's On The Wall, mutta nyt olen kuunnellut sitä aika paljon.

Ladataan...

Vinkiksi iltaselailuun, Carine Roitfeldin mallisto Uniqlolle on tullut nettikauppaan. Vaatteista ja stailauksesta tunnistaa kyllä heti Roitfeldin kädenjäljen. Mutta mallisto näyttää kyllä oikein tyylikkäältä ja Uniqlon tuntien myös materiaalit ovat kohdallaan. Kannattaa siis ehdottomasti klikata katsomaan uusia vaatekaapin kulmakiviä. Näitä ei ole hinnoilla pilattu, eikä tule ehkä ihan heti vastaan Aleksanterinkadulla.
En ole itse muistanut käydä täydentämässä neulevarastoa, joten pitää hyödyntää saatavuus Suomeen niidenkin osalta. Ehtisikö vielä jopa isänpäiväpakettiin?

Takit, bleiserit ja liivit näyttävät oikein hyvältä.

Kuvat/Uniqlo.com

Ladataan...

Olen aina pitänyt musiikista ja CD:itä on tullut hankittua ensimmäisistä viikkorahoista asti. Nykypäivänä ne ovat ehkä vähemmän käytössä, mukana kyllä ladattuna. Vaikka olen karsinut kokoelmaa on niitä silti vielä ihan kiitettävästi jäljellä. En ole jotenkin raaskinut luopua suosikeistani. Haluan parhaat levyt mieluusti vieläkin CD:inä. Tiedosto katoavat ja Spotify on joo kätevä, mutta ei sama.
Satuin avaamaan kotona arkun (edellisestä kerrasta taitaa olla vuosia), jossa noita vielä on ja kävinpä sitä sitten läpi.
Tässä joitakin helmiä, joita yhdestä kerrostumasta löytyi. Yhden aikakauden kuva. Aarrearkku vai Pandoran lipas? 

Loppukesästä järjestettiinkin viimeksi We love the 90's -festivaali ja minua jopa vähän harmitti, että en päässyt sinne. Esiintyjälistalta löytyi kyllä kaikki tutuimmat nimet tuolta ajalta: Alexia, Masterboy, Pandora, Daze, Mr. President, Movetron, Taikapeili, Princessa, La Bouche, E-Rotic, Dr. Alban, Solid Base... Voin vannoa, että kokoelmasta on löytynyt kaikkien levy. Ihanaa dance-aikakautta, nyt kuulostaa vähän --- mielenkiintoiselta.
Tuon jälkeen tuli vielä sitten se pop-aalto, Aquan, Britneyn ja Backstreet Boysin rantauduttua. 

Muistatko näitä? Ihan mahtavia muistoja! Ja hauskaa, miten eri ikäpolville on muodostunut tällainen oma ikoninen 'soittolista', jonka tunnistaa kyllä aina.

Bongaa Smurffit Tanssihitit (jota kuulemma tehdään vieläkin) ja RinGo-mainos.

Olen silti ihan tyytyväinen, että Adelelta on tullut uutta musiikkia :)

EDIT//Jee, Vain elämää tämän tuotantokauden kaikki kappaleet löytyvät Spotifystä! Ja varmaan jo kaupoista. Näillä jaksaa jouluun helposti.

Pages