Ladataan...

Tein yhden hankinnan jo kesää ajatellen, nimittäin uudet espadrillokset Loewelta. Intoilinkin aiemmin Loewen onnistuneesta päivityksestä, jonka JW Anderson on tehnyt, joten kiva päästä nauttimaan näistä uusista helmistä.

Pariisista löytyi kokoja, joten sain nämä nahkaiset mustat espadrillokset, jee.

Nämä saavat paljon käyttöä kesällä.

Kumiset pohjat tekevät näistä myös käytännöllisesti, kun nahka- ja punospohjien kanssa saa aina vähä varoa sitä kesäsadetta.

Ladataan...

Satuin nappaamaan yksi päivä muutaman kuvan työpisteestäni, joten tervetuloa arkeeni! Tällä paikalla tulee vietettyä aika paljon aikaa, joten miksei tekisi siitä aavistuksen viihtyisämmän?

Osa muotikirjoista on päätynyt somisteeksi töihin (tai säilöön, kun ne eivät mahdu kotiin).

Melko uusi Lego-ukon pää oli pakko ostaa nostalgian vuoksi ja se toimii kivana väriläiskänä. Koristeena myös vanha puuauto, tavoitesijoituksen kera.

Työpöydällä koristeena muun maussa Orreforsin hehkulamppu tuomaan tunnelmaa ja valoa varsinkin syksyn pimeyteen. Ja kukkii pöydällä myös aina pieni puutarhakin ;) Ja pikamatka Pariisiin onnistuu silmänräpäyksessä. Brion helistin tuo myös väriä ja muistuttaa lapsenmielisyydestä, mutta se toimii kyllä myös stressileluna. Jos tuntuu, että vauhtia on liikaa, voi tuota helistää lisätahdin ottamiseksi.

Hayn hauskat sulkakynät ja muistilaput ovat ahkerassa käytössä to do -listoja kootessa.

Ja pitäähän pisteellä olla viherkasvejakin - gardenia on selvinnyt aika hyvin talvesta. Taustalla tunnelmaan sopiva maalattu kattotiili (sekään ei oikein mahtunut kotiin).

Balmuirin lamppu tuo myös lisävaloa, LV:n rasiat toimivat hyvin käyntikorttiarkistona ja Maddy on tietenkin mukana aina.

Energistä ja kodikasta alkanutta työviikkoa!

Ladataan...

Eduskuntavaalit lähestyvät ja sen puolesta media on täynnä keskustelua, vaalitenttejä, testejä ja mainoksia. En ole itse vielä tutustunut sen tarkemmin ehdokkaisiin tai tehnyt edes yhtä vaalikonetta. Mutta tässä yksi pikavaalikone tai -vinkki, jota käytän ainakin itse oman päätökseni tekemisessä.

Nimittäin tilasto, miten kansanedustajat äänestivät tasa-arvoisen avioliittolain kohdalla. Minusta tuo on aika hyvä mittari. Jos kansanedustaja tekee tavallisista asioista ongelmia ja laittaa kapuloita rattaisiin, niin mitä hän mahtaa tehdä todellisten ongelmien edessä?

Vaikka yhdellä äänellä ei vielä maailmaa muuteta, niin aion kyllä käyttää tuon kansalaisvelvollisuuden ja oikeuden omalta kohdaltani ihan vain periaatteesta. On se vähintä mitä voin tehdä. Ennakkoäänestää voi 8.-14.4. ja varsinainen vaalipäivä on 19.4. Go.

Helsingin Sanomat teki hyvän koostesivun tasa-arvoisen avioliittolain tuloksista, tässä siis Jaa tarkoittaa tasa-arvoisen avioliittolain puoltamista. Eli tässä se pikatesti. Mene halutessasi tuolle Hesarin sivulle ja etsi ehdokkaasi listalta, käytössä vielä kätevä hakukenttäkin. Luen itse listaa niin, että jos kansanedustajan kohdalla lukee Jaa, hän on halukas olemaan mukana rakentamassa parempaa Suomea seuraavallakin kaudella, jos ei niin häntä ei asiat kiinnosta. Maailman helpoin ja selkein vaalikone ja ehdokastesti! Ehdokkaan päättäminen ei ole ollut koskaan näin helppoa. :) Toki tuosta puuttuu nyt ensimmäistä kertaa ehdolla olevat, mutta tällä saa aika hyvän katsauksen.

Tästä taas näkee silmäyksellä vähän, miten näkemys on jakautunut eri puolueissa - jos etsit vielä omaasi.

Pages