Ladataan...

En ole pitkään aikaan käynyt brunssilla, mutta nyt sovimme tapaamisen kavereiden kanssa ja päätimme testata samalla Primulan/Old Skifferin brunssia.

Brunssi kustantaa 23 euroa, ja siihen kuuluu alkupalat sekä jälkiruoat noutopöydästä. Lisäksi listalta voi valita yhden lämpimän ruoan.

Olen aiemmin käväissyt sisällä paikassa, mutta vielä en ole ollut tuolla syömässä. Tila on laitettu kivasti ja tunnelmallisesti. Tässä pari kuvaa heti aamulta, kun paikka ei ollut vielä täyttynyt.

Alkupalapöydästä löytyy erilaisia salaatteja ja kasviksia.

Jälkiruokapöytä näytti myös lupaavan monipuoliselta.

Valitsimme kaikki Eggs Benedictin lohella lämpimäksi vaihtoehdoksi.

Nojoo, Eggs Benedict oli oikein hyvä. Mutta alkuruokapöytä oli aika tavallinen, hyvin perusaineksia - vähän liiankin - eikä jälkiruokapöydän antimet myöskään säväyttäneet. Ironista oli muun maussa se, että alkupalapöydästä ei löytynyt leipää. Toki Primulan leivinuunit ovat jo jäähtyneet, mutta silti.
Kiva tila, mutta ei nyt ihan hintansa arvoinen brunssi, pitää testata ruokalistan puolta joskus. Ja Old Skifferin kulma on kiva paikka lasillisille.

Ladataan...

En ole hetkeen käynyt Mulberryllä tai huomannut, että sieltä olisi tullut mitään uutta laukkurintamalle Lilyn jälkeen. Klassikot löytyvät jo. Toki merkillä on naisille hienoja vaatteita ja kenkiä joka kausi. Nyt bongasin uuden Kite-laukun, joka on oikein onnistunut. Tuossa on ehkä vähän samaa kuin Hermès'n Cabag-laukussa tai Célinen muotokielessä. Tote- tai bucket-malli on oikein kätevä ja kaksi eripituista hihnaa mahdollistaa laukun kantamisen kädessä tai heittämisen olalle.

Kaunis ja yksinkertainen malli, jonne myös mahtuu mukavasti tavaraa.

Laukusta löytyy heti kättelyssä vaikka kuinka monta erilaista väriä. Tätä tullaan näkemään vielä.

 

 

 

Yksityiskohtia

 

 

 

 

 

Kuvat/Mulberry.com

Pitää käydä hypistelemässä ja katsomassa livenä.

Pages