Ladataan...

Terveisiä Soulista! Tässä muutama kuva suoraan reissusta, toivottavasti iPadin lataus ja pienentämättömät kuvat eivät heitä näitä ihan ylösalaisin. Täällä päin maailmaa on siis oltu nyt. Soul hurmasi, yksi siisteimmistä ja kodikkaimmista kaupungeista, missä olen ollut. Wau! 

Minulla on reissussa mukana lainassa Canonin 6D -kamera, joten kuvalaadusta ja wifi-siirrosta kiitos sille. Tarkempi postaus ja kuvat tulossa vielä hieman myöhemmin, mutta tässä esimakua. Ja Instagramista (pbblog) löytyy toki myös kuulumisia.

Soulissa yhdistyy suurkaupunki ja newyork-fiilis.

Aasiasta tuttuihin viliseviin (täällä siisteihin) ostoskujiin.

Maukasta ja mausteista ruokaa

Palatseja ja kulttuuria 

Plussaa ihanasta hotellista

Koreassa on kevät jo pitkällä ja kirsikankukkien kukinnasta pääsee nauttimaan jo. Sitä luvassa vielä lisää matkan jatkuessa ;)

Ladataan...

Sain mahdollisuuden arpoa Hermès'n uutuustuoksuja! Eau de néroli doré ja Eau de rhubarbe écarlate ovat tuoksuperheen uutuudet. Neroli on klassinen ja Rhubarbe ihanan raikas ja kesäinen, oikeasti raparperinen. Kannattaa käydä tuoksuttamassa! Suomesta on saatavilla nyt koko talon tuoksuvalikoima.

Eau de néroli doré ja Eau de rhubarbe écarlate -tuoksut saatavilla myös saippuoina.

Pääsin tuoksuttamaan molempia kevään pressipäissä.

Voit siis voittaa toisen uutuuksista. Arvottavana molempia yksi paketti, johon kuuluu myös suihkusaippua!  Osallistu kertomalla, mikä Cologne-tuoksuista on suosikkisi, tai mitä kokeilisit ensimmäisenä? Näet ne kaikki täältä. Edit//Osallistumisaikaa on jatkettu 9.4.16 saakka.

Onnea ylelliseen arvontaan!

Ladataan...

Viikonloppuna juhlittiin Charin tupareita. Illan emäntä varmasti julkaisee kuvia juhlista ja kodista tarkemmin, mutta tässä hieman tunnelmakuvia. Ihana koti, sen voin jo sanoa. Ihan täydellinen kaikin puolin.
Oli myös ilo nähdä pitkästä aikaa Charin lisäksi myös muun muassa Adalminaa, Maijaa, Sannaa ja Jessicaa

Alkumaljan jälkeen oli pakko rynnätä tutustumiskierrokselle.

Vaikka kuulemma laatikoita ei ollut vielä purettu aiemmin viikolla, oli nyt tavarat löytäneet kyllä kauniisti aseteltuna paikoilleen.

Heh, pujahdin kameran kanssa vaatehuoneeseen :)

Party!

Tarjoilupöydästä ei kyllä puuttunut mitään, huh mikä kattaus.

Kiitos vielä ihanasta illasta ja onnea uuteen ihanaa kotiin!

Pages