Ladataan...

Bottega Veneta esitteli Milanon huonekalumessuilla entistä laajemman repertuaarin sisustusesineitä ja etenkin huonekaluja. Aiemmin saatavilla on ollut lähinnä tuoksukynttilöitä ja työpöydän koristeita.

Huomaatko muuten kuvassa jotakin erikoista? Tuossa peilin heijastuksessa?

Luksusyksityiskohtia kotiin

Tämä astiasto on kyllä hieno! Tervetuloa vain keittiöön.

Eikä tällainen sivu- tai matalampi versio sohvapöytänä olisi yhtään hassumpi. Hyvän katsauksen kotimalliston näet täältä, happy dreaming!

Merkki on ottanut projektikseen myös muutaman hotellin sisustamisen, kuten tämän Firenzen St. Regis -hotellin.

Bottega on onneksi tuonut onnistuneesti oman tuoksumaailman saataville. Uutena tulokkaana on pelkistetyn puhtaat Paraco Palladiano -tuoksut. Kuudessa eri tuoksusta löytyy Andrea Palladion suunnitteleman Villa La Rotondan puutarhan inspiroimana kukkia, yrttejä ja hedelmiä sisältävän tuoksumaailma. Näitä pitää tuoksuttaa! 

PS. Tiesitkö muuten, että pääsuunnittelija Tomas Maier on ollut talossa jo 15 vuotta ja merkki itse on 50-vuotias?

Ladataan...

Beyoncé toisti tutun kuvion edellisestä nimikkoalbumistaan ja julkaisi Lemonade-albumin lähes varoittamatta digitaalisena. Nyt kohua on aiheuttanut uuden musiikin syvästi henkilökohtainen ja synkkä sisältö. Ja spekulaatiot onnesta Jay-Z:n kanssa, mahdollisesta keskenmenosta ja Beckyn henkilöllisyydestä jylläävät... Toivon, että suurin osa on liioiteltua median puolesta, mutta albumi on tosiaan hyvin voimakas.
 
Paketti on saatavilla nyt jo iTunesissa ja kohta muutenkin, mutta päätin testata samalla Tidalia ja kokea sen sitä kautta.

Musiikkiin on tuotettu jälleen omat videot, jotka löytyvät Visual Albumin puolelta. Tässä väläyksiä yli tunnin pituisesta pop-taideteoksesta.

Pitää tosiaan syventyä vielä tarkemmin itse kappaleisiin ja sitten video-osuuteen. Suosittelen tutustumaan molempiin, upeaa työtä!

En ollut ladannut Tidalia ennestään, enkä kyllä ole varma pidänkö jäsenyyttä 30 päivän tutustumisen jälkeen. Palvelun plussana sanotaan olevan toiston laadussa, mutta kännykässä, mobiilidatalla kaikkein kovin paketti ei muutenkaan pääse oikein oikeuksiinsa... Toki plussaa laadukkaasta materiaalista, tuolla on lanseerattu monta albumia joita ei ole muualta ensin saanut.
Itseasissa, minulta puuttui Princen kokoinen aukko musiikkisivistyksestäni ja koitin juuri etsiä hänen tuotantonsa kulmakiviä mukaan kokoelmaani. Mutta eihän niitä ole missään. Spotifyissä ei nyt tietenkään ole oikeuksiaan puolustavan artistin tuotantoa ja CD.itähän nyt ei mistään enää saa - yritin etsiä viikonloppuna.
Suurin osa Princen tuotannosta oli kuitenkin kauniisti nostettu Tidalin etusivulle, sieltä vain omaan musiikkiin. Tidalissa on myös erittäin hyvin koottu laadukkaita videoita artisteilta. Ei tarvitsisi kikkailla Youtubessa tai Vevossa niiden kanssa...

Kokeilin alkuun myös iMusicia, mutta ei sekään oikein napannut. 

Vastustin itseasiassa pitkään Spotifyitäkin, koska se on minusta edelleenkin piratisimia. Mutta, kun latasin sen ja sain etsittyä sinne edes murto-osan musiikkikirjastostani, niin en ole kyllä nähnyt i ---mikä se oli--- iPodiani.
Saati Mini-Disciä - kuka muistaa sen? Muistan miten joskus nauhoitin radiosta c-kasetille uudet kappaleet (ja juontaja aloitti aina puhumaan liian aikaisin, musiikin päälle), sitten kannoin Walkmania ja montaa CDtä mukana, sitten koostin niitä Mini Discille. Sitten siirsin CD:itä taas koneelle ja iTunesiin. Että vähän vaivattomampaa nämä uudet ratkaisut kyllä ovat, mutta ei ole sama asia kuin fyysinen albumi!

Ja Spotifyistä ei kyllä löydy kaikkia tärkeitä albumeita - eikä omaan musiikkiin edes mahdu kovinkaan paljoa! Offline-tilaan en nyt ole edes viitsinyt yrittää tallentaa mitään - ei kestä minkään laitteen muisti, edes top 20 albumia. Mutta olen onnistunut saamaan oman musiikin osion myös täyteen, online-tilassa. Onko sinulle tullut tällaista varoitusta koskaan? Kaikki täynnä. ?!? Kyllähän nyt pitää olla niiden 100 lempiartistin koko tuotanto omassa musiikissa kauniisti, plus kaikkia muut 4000 tärkeää yksittäistä kappaletta. Aina saatavilla. Miten ei voi mahtua?
Tina Turner 245 kappaletta, P!nk 108 kappaletta, Kaija Koo 158 kappaletta, Kylie Minogue 294 kappaletta, Madonna 332 kappaletta, Diana Rossia on kiva kuunnella joskus - 246 kappaletta tai Celine Dion on yleissivistystä 140 kappaletta. Katri Helena 436 kappaletta, muistoja.

Eikä mennä edes Suomen Netflixin tarjontaan... Olen luopunut siitä aikoja sitten, kun ei löydy mitään katsottavaa. Ei mitään. Olen koittanut väkisinkin löytää, ei mitään. Missä on Modern Familyn, Suitsin, Rouva Ministerin kaikki jo tuotetut ja muualla maailmassa esitetyt parit viimeiset tuotantokaudet? Saati ne kaikki laatusarjat, joista ei osaa edes unelmoida (esim. The Night Shift) Epäreilua rajoittaa digitaalista materiaalia eri maissa! Tavaroillakin on vapaa liikkuvuus. Paitsi Bottega Venetan oma verkkokauppa ei toimita Suomeen. Madagaskariin, Vatikaaniin ja Ruotsiin kyllä.

Ainiin olenko sanonut, että musiikki on voimavara minulle?

Ladataan...

Helsinkiin on tullut niin paljon uusia ravintoloita, että on vaikea pysyä enää edes mukana. Mutta siis mahtavaa, että tarjontaa löytyy! Tässä muistilista paikoista, joihin pitää ehdottomasti suunnata seuraavaksi - löytyykö tästä kaikki vai puuttuuko joku uutuus? Entä oletko jo testannut jonkin näistä, kokemuksia? Viimeisimpia testattuja paikkoja ovat olleet PennySoma ja Loung3.

Finnjävel

Henry Alén ja Tommi Tuominen ovat päivittäneet suomalaisia perinneruokia nykyaikaan. Karjalanpiirakka, veripalttu ja pappilan hätävara ovat saaneet ihan uuden ulkomuodon. Ravintolan perustamisesta on myös tulossa oma ohjelma MTV3:lla.

Holiday

Richard McCormickin uusin ravintola on Holiday, joka aukeaa ilmeisesti hyvinkin pian Katajanokalle.

BasBas

BasBas on ehtinyt hurmata ja hyvän aikaa, mutta en ole vielkään päässyt, tai saanut pöytää, sieltä...

Bystro

Bystro tarjoilee venäläisiä maukuja, blinejä, borssikeittoa, seljankaa...

Natura

Iso Roobertinkadun uutuus tarjoilee pohjoismaista ruokaa, jossa lähiruoka, pientuottajat ja tuoreet raaka-aineet ovat kaiken a ja o.

Grön

Puhtaasti kasvisruokaa tarjoileva fine dine -ravintola.

OX

Konstailematonta ruokaa. Tätä itseasiassa ehdin jo maistamaan lounaalla. Nam!

Tässä lounasburgeri OXissa, erinomainen. Kannattaa muistaa myös lounaat uusien paikkojen testauksessa!

Rupla

Kasvisruokaa ja raakakakkuja Kalliossa. Ja kahvila löytyy myös Iso-Robalta.

Soup

Kevyttä lounasta tarjoaa myös Soup, joka löytyy Runeberginkadulta sekä Vilhonvuorenkadulta. Paikassa myös brunssi sunnuntaisin.

Vinkkeli

Kaartinkaupungissa, Pikku Roobertinkadun ja Korkeavuorenkadun kulman ruoka- ja viiniravintola kutsuu astumaan sisään.

Soil

Joka kerta kun menen tästä ohi, sanon aina, että tuonne pitää mennä. Tapaksia ja hyviä viinejä.

Noora & Nooran postauksesta poimin myös Galleria Keitaan sekä El Fant.

Huh, onko ihme, ettei ehdi kaikkialle, mikä kattaus! Jos kävisi joka viikko yhdessä, niin tässä seuraavaksi kahdeksi ja puoleksi kuukaudeksi paikat.

Pages