Ladataan...

Poikkesin viikonloppuna Formal Friday -vaatemerkin Pop Up -kaupassa Keskuskadulla. Merkiltähän löytyy loistavat kuvat ja virtuaalinen sovitushuone nettikaupasta, mutta toki on aina kiva käydä katsomassa ja kokeilemassa vaatteita livenä. Nyt se on siis mahdollista kesäkuun loppuun saakka tuossa Pop Upissa. Onko etsinnässä lahjakorttia valmistuvalle tai puuttuuko kesän juhlista uutta modernia ja rentoa kauluspaitaa tai pukua? 

Hauskan modernista tilasta löytyy kevät/kesä mallisto.

Merkin pellavapaidoista löytyy tyylikkäät yksityiskohdat.

Uutuutena on farkut, joissa on mukana merinovillaa, joten ne ovat ihanan pehmeät. Näitä pitää itsekin käydä vielä testaamassa.

Merkin 'nimikkopaitaa' löytyy nyt myös pellavaisena.

Boxerit on myös valmistettu merinosta.

Jonas Ludqvistin ohjaamalla videolla trikkaaja Vellu Saarela näyttää, miten Formal Friday -puku liikkuu.

Ladataan...

Vinkki kesä-Suomeen Lahden suunnalle. Mökkireissun yhteydessä satuimme pysähtymään Lahden keskustassa. Vesijärvenkadun funkkistalossa on toiminut huoltoasema ja erilaisia ravintoloita, mutta nyt talo oli elementissään, kun siihen on auennut Hello! American Diner. Kyltti lupasi kaupungin parhaita burgereita ja koska lounasaika oli jo käsillä, niin pitihän sitä kurvata pihaan. Enkä voi koskaan sanoa ei Jenkki diner -fiilikselle, kuka ei rakastaisi sellaista?

American Diner sopii täydellisesti funkkistaloon. (ja Chicagoon)

Ja katso tätä sisustusta!


Listalta löytyy mahtava valikoima erilaisia hampurilaisia ja snackejä.

Teki melkein tiukkaa valita burgeri... Onneksi on kesäaikaa, niin voi hakea välillä ruoat mökille täältä. Tuli mieleen, että Wolt olisi kova juttu mökkikantamalla...

Päädyin California-bugeriin - avocado vei voiton. Lisukkeeksi tietenkin bataattiranskalaiset, koska niitä löytyi talosta! Mielettömän hyvä setti. Burgeri oli erinoimainen, briossi juuri täydellinen ja täytteet ihanan raikkaita eikä rapeassa salaatissa oltu säästelty. Nam! 

Perfection.

Ja olihan se pakko ottaa myös milkshake.

Plussaa vanhoista kuvista Lahdesta, eikä mitään liian päälle liimattua sisustuskuvaa Floridasta.

Paikassa on myös mahtavan kokoinen terassi.

Suosittelen kurvaamaan tätä kautta, jos matka käy Hämeen sydämeen. Niin eikä se Z-juna kestä niin kovin kauaa Helsingistä... Kannattaa samalla poiketa muuten myös hakemassa vähän Byredoa Petit St Louis Storesta.

Näihin kuviin ja tunnelmiin:

Ladataan...

Finnair ja Finavia järjestivät eilen unohtumattoman tapahtuman, kun yksi Helsinki-Vantaan kiitoradoista muuttui catwalkiksi. Tervetuloa siis The Runwaylle!

Lentokentällä on aina sitä tiettyä tunnelmaa, varsinkin kotikentällä. Ja kyllä - valitsen aina ensisijaisesti Finnarin, jos lentoajat ja määränpäät vain sen sallivat. Sinivalkoisin siivin, kiitos.

Ennen näytöstä kokoonnuimme VIP President -terminaaliin, jonne saapuvat yleensä valtiovieraat ja yksityiskoneet. 

Ennen kentälle siirtymistä hieman virvokkeita ja canapeitä.

Kiitoradalle rakennettu The Runway ja katsomo. Ja miten ilma helli tapahtumaa, aivan täydellinen - sanoisin jo kesäilta. Piti katsomossa istuessa ihan hengittää syvään ja nauttia noin täydellisestä hetkestä, wow!

Paikalla oli paljon myös kansainvälistä mediaa ja tuli näytös myös streamattuna.

Näytöksen aloittivat itseoikeutetusti Finnairin lentoemännät Ritva-Liisa Pohjolan suunnittelemassa uniformussa.

Näytöksessä nähtiin englantilaisen Bora Aksun, kiinalaisen Shuangguan Zhen; Sankuanz-merkin, tanskalaisen Henrik Vibskovin, ruotsalaisen Anders Haal; Haal-merkin, Suomea edustaneen Heikki Salosen, korealaisen Hyein Seon sekä japanilaisen Arashi Yanagawan; John Lawrence Sullivan-merkin mallistoja. Näytöksen oli kuratoinut Suomen lahja ja aarre muotimaailmalle Tuomas Laitinen. 

Bora Aksun mekkojen näyttävä avaus.

Sankuanz-merkkin vaatteita

Vibskovia

Lopuksi vielä Hyein Seon sekä Arashi Yanagawan mallistot.

Hauskoja miesten lookeja

John Lawrense Sullivan -merkki ja hieno biker-leveät housut -look.

Finaali

Wau mitkä puitteet! Ainutlaatuinen kokemus kyllä ja hieno show - kiva, että mukana oli niin paljon myös kansainvälisiä suunnittelijoita, joten The Runwayllä nähtiin tosiaan paljon uutta ja inspiroivaa.

Pages